Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022, 10:31:18 πμ
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 16:20

Τιμητική βράβευση του παγκόσμιου πρωταθλητή Γιάννη Κορακίδη από τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη

Τις θερμές συγχαρητήριες ευχές του στον παγκόσμιο πρωταθλητή σφυροβολίας Γιάννη Κορακίδη εξέφρασε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, κατά τη σημερινή τους συνάντηση στο Δημαρχείο κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου.

 

Ο 19χρονος χρυσός σφυροβόλος,που έλκει την καταγωγή του από το Πεδινό, συζήτησε με το Δήμαρχο Κιλκίς για την μοναδική εμπειρία των αγώνων στο Κάλι Κολομβίας και τις αγωνιστικές του επιδόσεις ενώ αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια για τη συνέχιση των προπονήσεών του, υπό την καθοδήγηση ομοσπονδιακού προπονητή, προκειμένου να συμμετάσχει με αξιώσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 ή στην επόμενη διοργάνωσή τους στο Λος Άντζελες.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς εξήρε το ήθος και τη σεμνότητα του παγκόσμιου πρωταθλητή από το Γυμναστικό Σύλλογο Μανδρών σημειώνοντας ότι υπηρετεί υποδειγματικά, σε νεαρή μάλιστα ηλικία, τα ιδεώδη του αθλητισμού ενώ μίλησε και με επαινετικά λόγια για τον προπονητή του Γιάννη Χρίστογλου.

Ο κ. Κυριακίδης απένειμε τιμητικό ενθύμημα του Δήμου Κιλκίς στον Γιάννη Κορακίδη και του ευχήθηκε πολλές και συνεχείς διακρίσεις στο άθλημα της σφυροβολίας συμπληρώνοντας ότι η νίκη του προκάλεσε  αισθήματα εθνικής ανάτασης σε όλη την Ελλάδα και στο Δήμο Κιλκίς. 

Τον νεαρό πρωταθλητή συνόδευαν οι γονείς του Κωνσταντίνος Κορακίδης και Ιφιγένεια Χνιτίδου.