Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 8:55:15 πμ
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 18:18

Τρίτη νίκη στη σειρά για τις Κορασίδες του ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης στο Βόλεϊ

Το αγωνιστικό τμήμα των Κορασίδων του ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης συνεχίζει την πετυχημένη πορεία του στο πρωτάθλημα Κορασίδων Κ-18.

 Η ομάδα πέτυχε την τρίτη κατά σειρά νίκη της, το Σάββατο  στο εντός έδρας παιχνίδι της,  όπου νίκησε τον Αίαντα Κιλκίς με 3-0 σετ (25-13, 25-16, 25-23) και είναι δεύτερη με ένα βαθμό διαφορά από τον πρωτοπόρο Μίλωνα Γιαννιτσών στο Γ΄ όμιλο (4 όμιλοι) της Ένωσης ΕΣΠΕΜ.

 

Η ομάδα του Αλέξανδρου Αξιούπολης έπαιξε χωρίς άγχος και ήταν αποφασισμένη και προσηλωμένη στο στόχο της νίκης. Είχε τακτική, ήταν σταθερή στην υποδοχή και επιθετικά είχε πολλές επιλογές. Γι’ αυτό και πήρε εύκολα τα δύο πρώτα σετ.

Στο τρίτο σετ λόγω χαλαρότητας και πίεσης που δέχθηκε στο ΣΕΡΒΙΣ ήταν συνεχώς 2 πόντους πίσω στο σκορ μέχρι το 18-17. Κατόρθωσε όμως στο κρίσιμο εκείνο σημείο με την υπομονή της και την αποφασιστικότητα της να κερδίσει το σετ και τον αγώνα.

Η ομάδα μας, ήταν σταθερή σε όλο τον αγώνα, είχε ρυθμό και άρχισε να ‘’βλέπει’’ αντίπαλο γήπεδο στις επιθέσεις της. Δείχνει πλέον τις πραγματικές της δυνατότητες και διαφαίνεται πως θα είναι μία δύσκολη και ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της κατηγορίας της.

ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Μέλλιου Ειρήνη, Ψαρρά Ειρήνη, Τέφα Μαρία, Παπαδοπούλου Ευγενία, Παντηρμά  Κατερίνα, Παπασταϊκούδη Εύα, (L1) Αμοιρίδου Ελεάνα, (L2) Παπά Μαρία,Τέφα Μελίνα, Τσόνογλου Χρυσή, Τσάφα Μαρία, Πατρικίου Ελένη, Βύσια Ελένη, Τσακαλίδου Άννα, Θεολόγου Αθανασία.

Αίας Κιλκίς (Σακαλάκη Τάνια): Λαζαρίδου Φ, Δαμιανού Κ, Κακουλίδου Β, Παπαδοπούλου Μ, Παπαδοπούλου Ε, Αλπάνη Α, Στρατέλη Π, Χατζηπαραδίση Δ, Κακουλίδου Ν, Σβέρκου Ε, Φαχουρίδου Δ, Κυριακου Κ, Ανδρεάδου Π.