Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, 8:52:16 πμ
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 21:50

«Χρυσών» επιτυχιών… συνέχεια για τον «Αία» Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στην Καβάλα

Συντάκτης:

Με 1 χρυσό μετάλλιο και σημαντικές διακρίσεις στις αποσκευές του επέστρεψε ο Αθλητικός Σύλλογος «Αίας» Κιλκίς από την Καβάλα με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ16, που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Ιουλίου.

 

  • Το άστρο του περυσινού Πανελληνιονίκη Βαγγέλη Παυλίδη έλαμψε και πάλι. Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενα δισκοβόλος, " εκτόξευσε " τον δίσκο στα 55,51m., κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο και κάνοντας ατομικό ρεκόρ.
  • Εξαιρετική εμφάνιση με ατομικό ρεκόρ πραγματοποίησε και η Ελένη Βαφείδου στο ύψος με επίδοση στα 1,45m , καταλαμβάνοντας την 6η θέση, αν και έφερε το ίδιο αποτέλεσμα με την 3η , στην τελική κατάταξη, συναθλήτριά της.
  • Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Σοφία Γεωργιάδου με ατομικό ρεκόρ και αυτή και κατετάγη 7η στα 150m. με χρόνο 20,63΄΄.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Αλέξανδρος Παυλίδης και Γιώργος Χαριτωνίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει για μια ακόμα φορά τους αθλητές και αθλήτριές του για τον ζήλο, το ήθος και την επιμονή που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα αλλά και τους προπονητές τους για τη μεθοδική καθοδήγηση και αμέριστη συμπαράστασή τους.