Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 6:18:32 μμ

Εκπαίδευση

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 21:06

Ιδρύεται Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Δήμο Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ένα φωτεινό παράθυρο στη γνώση και στην επανενεργοποίηση της σχέσης με τη διά βίου μάθηση ανοίγει η Δημοτική Αρχή σε πολίτες που δεν έχουν ολοκληρώσει τις βασικές τους σπουδές.  Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς βρίσκει το Δήμο Κιλκίς με έναν νέο εκπαιδευτικό πυλώνα, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, το οποίο θα λειτουργήσει στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, μετά τη σημερινή απόφαση έγκρισης της σύστασής του από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, εγκρίθηκε η σύσταση και λειτουργία  Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Ε.Δ.), για πρώτη φορά στο Δήμο Κιλκίς.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας αποτελεί δημόσιο σχολείο εκπαίδευσης ενηλίκων. Απευθύνεται σε πολίτες ηλικίας 18 ετών και άνω, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την δευτεροβάθμια υποχρεωτική εκπαίδευση. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της φοίτησης παρέχεται τίτλος ισότιμος του Γυμνασίου.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (1-8-2015)

Δήλωση του πολιτευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη σχετικά με την τροπολογία της Κυβέρνησης για την επιλογή Διευθυντών Εκπαίδευσης.

Η ξαφνική τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή η Κυβέρνηση για την επιλογή των νέων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρίς μοριοδότηση επιστρέφει το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας στο 2004 όταν η τότε Υπουργός Παιδείας της Κυβέρνησης Καραμανλή διόρισε τους Διευθυντές Εκπαίδευσης με κομματικά κριτήρια.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (31-7-2015)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-7-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (29-7-2015)

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 21:07

Εξετάσεις γλωσσομάθειας στην Αξιούπολη

Συντάκτης: Eidisis.gr

Με απόλυτη επιτυχία διενεργήθηκαν οι εξετάσεις γλωσσομάθειας των φορέων NOCN και LAAS για την απόκτηση των πτυχίων της Αγγλικής γλώσσας στο κτιριακό συγκρότημα του γυμνασίου Αξιούπολης το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου.

Οι εξετάσεις αυτές αφορούσαν τους υποψήφιους του Δήμου Παιονίας και όπως πληροφορούμαστε θα διενεργούνται κάθε χρόνο σε σχολεία της περιοχής μας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-7-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (28-7-2015)

Σελίδα 1 από 126