Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 12:45:45 πμ
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 21:00

3ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Δύο μέντορες, δύο σχολεία, μία συνεργασία!

Οι δεύτερες συναντήσεις των Inspirational Mentors με τις ομάδες τους πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό από τις πρώτες που έγιναν τον Δεκέμβριο!

 

Οι έξυπνες και πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες των παιδιών γίνονται τώρα αληθινά προϊόντα χάρη στην καταπληκτική δουλειά των μαθητών/μαθητριών και στην πολύτιμη υποστήριξη και καθοδήγηση του JA Greece, των εκπαιδευτικών, των εθελοντών/στελεχών επιχειρήσεων και των Inspirational Mentors!

Τα παιδιά ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις στις 16 Φεβρουαρίου 2024 στο The Mall Athens στην Αθήνα και την 1η Μαρτίου 2024 στο Mediterranean Cosmos (Official) στην Θεσσαλονίκη, όπου θα μας δείξουν τη δουλειά τους!

Θα είμαστε όλοι εκεί να θαυμάσουμε και να υποστηρίξουμε τους έφηβους/τις έφηβες «startuppers» του 2024!

Ευχαριστούμε θερμά την δημοσιογράφο του ΑΠΕ-ΜΠΕ κ.Σοφία Παπαδοπούλου και τον Αντιπρόεδρο ΕΣΡ - Δημοσιογράφο - Επίτιμο Καθηγητή, Γιάννης Πολίτης. Πολύτιμη και καθοριστική η συμβολή τους για την ομάδα "PYRASPIS" των Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας και 3ου Γυμνασίου Κιλκίς. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην Εικονική Επιχείρηση του σχολείου!

Υπεύθυνος Καθηγητής Σταύρος Κατσαρώνας.

We are JA!