Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:20:25 πμ
Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 21:36

Ενημέρωσαν με το δικό τους τρόπο για τα προβλήματα της καθημερινότητας

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης στο Δημαρχείο Παιονίας

Στα πλαίσια του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος, «μαθαίνω για τον δήμο μου και τις υπηρεσίες του», τα παιδιά της  τρίτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιουπόλεως, τη Τρίτη 25/11/2014 επισκέφτηκαν το χώρο του Δημαρχείου όπου στην αίθουσα συνεδριάσεων τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης Χρήστος και συνομίλησε μαζί τους.


Οι μαθητές υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Δημαρχείου και την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές εξέφρασαν με το δικό τους μοναδικό και αυθόρμητο τρόπο τις ιδέες τους, τα προβλήματά τους και τις ανάγκες όλων των μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παιονίας.
Ο κ. Γκουντενούδης με  τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Παπαδόπουλο Ιωάννη αλλά και τον Αντιδήμαρχο  Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών – Διαφάνειας – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ευθυμιάδη Λάζαρο, τον Πρόεδρος ΔΕΥΑΠ Τζούρτζο Αθανάσιο , τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου  Γκαντίδη Παναγιώτη και κάποιους από τους υπαλλήλους του Δήμου, άκουσαν με προσοχή τα παιδιά επιβραβεύοντας τη φαντασία και τις καινοτόμες ιδέες που μπορεί να αποκομίσει ο Δήμος από τους μικρούς μαθητές.
Τέλος ο Δήμαρχος αφού ρώτησε τους μικρούς μαθητές πως φαντάζονταν το Δημαρχείο αλλά και την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , ζήτησε στο σχολείο να γράψουν μία έκθεση από τι θα ήθελαν από τον Δήμο Παιονίας και τι νομίζουν ότι λείπει από την Αξιούπολη. Τις εκθέσεις αυτές ζήτησε μόλις γραφτούν να του παραδοθούν γιατί για τον κ. Γκουντενούδη προτεραιότητα έχει πάντα ο πολίτης κάθε ηλικίας.