Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024, 10:15:30 μμ
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 20:14

Ενημερωτική ημερίδα για νηπιαγωγούς

Η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Εκπαίδευσης Mαρία Παπαδοπούλου, σε συνεργασία με την Σχολική Σύμβουλο 7ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τον Διευθυντή της  Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης και με την υποστήριξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και του Δήμου Κιλκίς (παραχώρηση της χρήσης του Συνεδριακού) διοργανώνουν  Ημερίδα με  τίτλο: «Νηπιαγωγοί γενικής και ειδικής αγωγής μοιραζόμαστε εμπειρίες συνεκπαίδευσης: εφαρμογές και προοπτική».


Στόχος της Ημερίδας είναι να επικοινωνηθούν καλές πρακτικές εφαρμογής συνεκπαίδευσης και συμπερίληψης νηπιαγωγείων καθώς και προγράμματα συνεκπαίδευσης νηπιαγωγείων τυπικής εκπαίδευσης με το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κιλκίς.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται  την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς και ώρες:08.20-14.00.
Την ίδια ημέρα, στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου θα λειτουργήσει   Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο: «Πέντε φίλοι, πέντε βοήθειες» με έργα μαθητών/τριων  νηπιαγωγείων.
 Την ημέρα πραγματοποίησης της Ημερίδας τα νηπιαγωγεία της 38ης Περιφέρειας, θα παραμείνουν κλειστά.