Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 4:38:19 μμ
Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 12:35

Επίσκεψη και δώρα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς

eidiko-sxoleio
Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, δώρα στους μικρούς μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς μοίρασαν ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κ. Βούλα Ποζίδου, την  Πέμπτη 14 Απριλίου. Οι δύο εκπρόσωποι του Δήμου Κιλκίς δώρισαν 25 σακούλες με ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, όσες και τα παιδιά του σχολείου, ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία του από τους δασκάλους και τον Διευθυντή κ. Άρη Παπαδόπουλο, να περιηγηθούν στις διδακτικές αίθουσες, αλλά και να ανταλλάξουν ευχές με τα παιδιά για Καλές γιορτές και Καλό Πάσχα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, συμμετείχαν για λίγη ώρα και στη Σχολή Γονέων που λειτουργεί κάθε Πέμπτη σε αίθουσα του σχολείου, όπου συνομίλησαν με τους δασκάλους, αλλά και τους γονείς ειδικότερα, για τα οφέλη που αποκομίζουν από την λειτουργία της Σχολής.
Τόσο ο Δήμαρχος Κιλκίς όσο και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, ευχαριστούν θερμά το κατάστημα “Euromoda” στο Κιλκίς για την ευγενική προσφορά των δώρων προς τα παιδιά του Σχολείου.

Επίσκεψη στην Εκστρατεία «Στόχος»
Επίσκεψη στο «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» που υλοποιεί η Εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» στο ξενοδοχείο “Habitat” στο Κιλκίς, και το οποίο πραγματοποιείται υπό με την αιγίδα του δήμου Κιλκίς, πραγματοποίησε την Πέμπτη 14 Απριλίου ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας. Συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κ. Βούλα Ποζίδου συνομίλησε με τους υπεύθυνους της Εκστρατείας, από τους οποίους και ενημερώθηκε για την μεγάλη ανταπόκριση που σημειώνει μέχρι στιγμής η λειτουργία του Περιπτέρου ψηλάφησης στο Κιλκίς.
Σημειώνεται ότι το «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» θα λειτουργεί έως και τις 16 Απριλίου στο Ξενοδοχείο «Habitat», Σπάρτης & Αγ. Γεωργίου από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 3:30 το μεσημέρι, όπου εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλεύτριες αναλαμβάνουν να εξετάσουν όσες γυναίκες προσέλθουν, να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του στήθους.