Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 10:14:47 πμ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 10:47

Ευχές για την νέα σχολική χρονιά από την δημοτική παράταξη του Κιλκίς, "Συμμετέχω"

Συντάκτης:

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Οι δυσκολίες είναι αρκετές για μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς, ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με την υγειονομική κρίση που  καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε.

 

Φέτος σε αυτή τη διαφορετική αρχή καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε κατανόηση, να έχουμε συνεργασία και να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς.

Ας μη δούμε τα νέα μέτρα ως εμπόδιο στη σχολική ζωή αλλά ως μια ακόμη πρόκληση που στο τέλος θα βγούμε όλοι νικητές. Το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει και να μείνει χώρος δημιουργίας, ελπίδας και προόδου.

Είμαστε σίγουροι πως εκπαιδευτικοί και γονείς θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και με σύμμαχο μας την αισιοδοξία και το χαμόγελο μας (ακόμα και αν αυτό βρίσκεται κάτω από μια μάσκα) θα κυλίσει ομαλά αυτή η διαφορετική αλλά ας ελπίσουμε και μοναδική χρονιά.

Για τις όποιες δυσκολίες ή παραλήψεις παρουσιαστούν θα είμαστε εδώ να συνδράμουμε, με τις μικρές μας δυνάμεις, στην επίλυσή τους.

Τέλος θέλουμε να ευχηθούμε μια καλή δημιουργική χρονιά στους μαθητές και καλή δύναμη σε γονείς και εκπαιδευτικούς με υγεία.