Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 3:53:29 πμ
Κυριακή, 21 Μαϊος 2017 18:44

Γέμισαν χαμόγελα τα γραφεία μας από μαθητές του 4ου Δημοτικού

Παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισαν οι εγκαταστάσεις του δημοσιογραφικού οργανισμού μας στο Μεταλλικό με την επίσκεψη των μαθητών της Β’ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.
Οι μικροί μαθητές συνοδεύονταν από τις δασκάλες τους, Σταυρούλα Τομαρά και Χριστίνα Καπανδρίτη, και βρέθηκαν στα γραφεία των εφημερίδων μας και στην τυπογραφική μονάδα, προκειμένου να δουν από κοντά τη δημοσιογραφική δουλειά, το πώς στήνεται μια εφημερίδα στο κομπιούτερ και το πώς στη συνέχεια τυπώνεται.


Η ενημέρωση και ξενάγηση των μαθητών έγινε από τον εκδότη μας, Κώστα Τερζενίδη, με τον οποίο οι μαθητές συζήτησαν τις απορίες τους και κουβέντιασαν για τον τοπικό τύπο.
Παράλληλα, οι μαθητές είδαν και τις παλιές τυπογραφικές μηχανές που υπάρχουν στα γραφεία μας, με την χειροκίνητη μηχανή και τα μεταλλικά της στοιχεία να εντυπωσιάζουν τους μικρούς μας φίλους.
Την ώρα του διαλλείματος και του κεράσματός μας οι μαθητές απόλαυσαν και την έκθεση φωτογραφίας που λειτουργεί μόνιμα στα γραφεία μας και περιλαμβάνει τις ομορφιές του νομού Κιλκίς.