Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 5:08:48 πμ
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 16:05

Η Δήμητρα και η Στεφανία από το Δημοτικό Αγ. Πέτρου Κιλκίς με επίδοση 99% σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Η Δήμητρα και η Στεφανία, οι μικρές μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Πέτρου Κιλκίς, τα πήγαν περίφημα και κατέκτησαν την τρίτη θέση σε έναν όμορφο πανελλήνιο διαγωνισμό.

 

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, εκφράζει απόλυτα όλη την τοπική κοινωνία για τα λαμπρά παιδιά της:

 «Συγχαίρουμε τις μαθήτριες Δήμητρα και Στεφανία της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Πέτρου που κατέκτησαν την τρίτη θέση με επίδοση 99% στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης «KIDS SAVE SHAMPION SHIP 2024», που διοργάνωσε ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός «KIDS SAVE LIVES – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ».

Συγχαρητήρια επίσης, στις οικογένειες των μαθητριών που μαθαίνουν στα παιδιά τους να νιώθουν χρήσιμοι και δυνατοί, ώστε να σώσουν ακόμη και μία ζωή, στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν σε αυτό το επίτευγμα των μαθητών, αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν.

Ενέργειες και δράσεις σαν αυτές προάγουν την αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό και την ομαδικότητα και συμβάλλουν στην ανάδειξη πολύτιμων αξιών, όπως αυτή της προστασίας της ανθρώπινης ζωής».