Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 4:33:47 μμ
Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 21:10

Η Eurobank βράβευσε 71 αριστούχους μαθητές της ΚΔ Μακεδονίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Βέροια η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας και Κιλκίς, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».


Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα, βραβεύθηκαν στις 3 Νοεμβρίου 2014 οι αριστούχοι μαθητές που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Η Eurobank, απέδειξε για 12η συνεχή χρονιά πως παραμένει πιστή στην υλοποίηση του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό με μεγάλη αναγνώριση καθώς μέσα από αυτό έχουν βραβευθεί έως σήμερα 14.000 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα.
Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους απόφοιτους με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο οποίος είναι πάνω από 18, σε κάθε ένα από τα 1.550 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.  
Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
Τα βραβεία της Eurobank για το νομό Κιλκίς, έλαβαν οι εξής:
1. Ευριδίκη Ασημακίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς
2. Δημήτριος Ζέλκας από το Γενικό Λύκειο Αξιούπολης
3. Αναστάσιος Ιωαννίδης από το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς
4. Σοφία Καϊοπούλου από το Γυμνάσιο Λύκειο Νέου Αγιονερίου
5. Ιωάννα Κυριμλίδου από το Γενικό Λύκειο Πολυκάστρου
6. Αναστασία Παχνή – Τσιτηρίδου από το Γενικό Λύκειο Καμπάνη
7. Πέτρος Πέογλου από το Γενικό Λύκειο Γουμένισσας
8. Θεοχάρης Στεφανίδης από το Γενικό Λύκειο Σ.Σ Μουριών