Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 2:18:29 μμ
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 19:23

Νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης στο Κιλκίς: Σ. Μαρκάδας στην Πρωτοβάθμια και Λ. Φρόση στη Δευτεροβάθμια. Ο Θ. Αλατζόγλου στην Ημαθία

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας η τοποθέτηση Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 έως και την Πέμπτη  21 Ιουλίου 2022.

 

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση:

Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς  παραμένει ο κ. Σωτήριος Μαρκάδας.

Αλλαγή έχουμε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου στη θέση του κ. Θεόδωρου Χριστοφορίδη τοποθετείται η κα Λαμπρινή Φρόση.

Η κ. Λαμπρινή Φρόση είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος και διδάκτορας Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο και σε πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων. Έχει εργαστεί σε ευρωπαϊκά προγράμματα ως ερευνήτρια και επιμορφώτρια εκπαιδευτικών. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό και την εφαρμογή μεθόδων επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, τον παράγοντα φύλο και τη διαπολιτισμικότητα στην εκπαίδευση, καθώς και τον σχεδιασμό και την υλοποίηση παρεμβατικών δράσεων στο σχολείο.

Ακόμη, ο κιλκισιώτης εκπαιδευτικός Θανάσης Αλατζόγλου, που είχε διατελέσει και προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο ν. Κιλκίς, τοποθετείται Διευθυντής στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.