Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024, 11:55:48 μμ
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 23:05

Νικητές το 2ο στους μαθητές και το 1ο στις μαθήτριες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες «Ποδοσφαίρου» που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων  Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) για τους μαθητές και τις μαθήτριες  των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.  
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 17/2/2017 έως και τις 2/3/2017 σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας που διέθεσαν το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς και το Δημοτικό Στάδιο Γουμένισσας, αντίστοιχα.


Ο Διευθυντής εκπαίδευσης και η Ο.Ε.Σ.Α.Δ Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν και τους διαιτητές για την άψογη συνεργασία τους που συνέβαλε τα μέγιστα στη διεξαγωγή των αγώνων.
  Επίσης, ο Διευθυντής εκπαίδευσης και η Φυσική Αγωγή Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας για τη συνεργασία τους και την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
 Οι τελικοί αγώνες «Ποδοσφαίρου» μαθητών και μαθητριών έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Γουμένισσας στις 2/3/2017 και πρωταθλήτρια  ομάδα του Νομού για το σχολ. έτος 2016-17 αναδείχθηκε στους μαθητές το 2Ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ και στις μαθήτριες το 1ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ.
Τους αγώνες παρακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της περιοχής. Την απονομή κυπέλλων, μεταλλίων και διπλωμάτων στους νικητές και συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες , μετά το τέλος των αγώνων, έκανε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας κ. Τραχανίδης Αθανάσιος.