Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 3:14:48 μμ
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 11:28

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης σε αγιασμούς σχολείων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κιλκίς, καθώς και το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και παρέστη στους αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στους οποίους χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πολυανής & Κιλκισίου, κ.κ. Βαρθολομαίος.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης ευχήθηκε στους μαθητές, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς μία εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά και κάλεσε τους μαθητές και τις μαθήτριες να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουν τους  στόχους τους.

Διαβεβαίωσε δε, ότι «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς παραμένει και φέτος στο πλευρό των μαθητών, των μαθητριών, των εκπαιδευτικών και των γονιών», υπογραμμίζοντας πως «το ανθρώπινο δυναμικό των αρμόδιων υπηρεσιών εργάζεται, μεταξύ άλλων, για θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα, όπως της βελτίωσης των συνθηκών στα σχολεία, καθώς και για το σημαντικό θέμα της μεταφοράς των μαθητών στις σχολικές μονάδες».