Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 6:49:47 μμ

Εκπαίδευση

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (5-9-2017)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-9-2022)

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς κ. Ιωάννη Λιναρδάκη,

Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ) του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς (αρ. πράξης 7/31-8-2022) προκηρύσσει συμπληρωματικές εγγραφές μαθητών/τριών στις κενές εναπομένουσες θέσεις του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς.  

Ενόψει των εγγραφών εκπαιδευομένων στον Α΄ Κύκλο για το σχολικό έτος 2022/2023 καλούμε τους ενδιαφερόμενους/ες που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς να συμπληρώσουν την φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περεταίρω ενημέρωση.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δημοπράτησης του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ» προϋπολογισμού 230.000,00 ευρώ.

Με σημαντικές καινοτομίες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, αρχίζει φέτος η σχολική χρονιά για την οποία το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (26-8-2017)

Το 2ο βραβείο απέσπασαν μαθητές του 1ου Λυκείου Κιλκίς που συμμετείχαν σε πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής, με το πείραμα «Θάλαμος Νέφους».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-8-2022)