Εκπαίδευση
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (18-10-2016)
Συντάκτης: Eidisis.grΒέτο από το Ελεγκτικό Συνέδριο επειδή εξαιρέθηκαν από τον διαγωνισμό οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ● Στον αέρα περισσότερα από 220.000 παιδιά ● Βολές κατά της Δ. Μιχαηλίδου από τη Θεανώ Φωτίου.
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (14-10-2016)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-10-2021)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-10-2021)
Κυριακίδης: Πάνω από χίλιοι μαθητές στα Σχολικά Γεύματα
Συντάκτης: Eidisis.grΤις ευεργετικές πρόνοιες του προγράμματος των σχολικών γευμάτων θα απολαμβάνουν οι μαθητές δεκαεννέα Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κιλκίς, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Κιλκίς, με ταυτόχρονη δήλωση του δημάρχου, Δημήτρη Κυριακίδη:
Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία, στις 25 Οκτωβρίου 2021, ώρα 09.00 πμ έως 12.30 στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ. Οι συνάδελφοι που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. και στο ΑΧΕΠΑ.
Επί τέλους θα τρώνε και οι μαθητές σε 19 σχολεία του Κιλκίς. Γιατί αποκλείστηκε η Παιονία
Συντάκτης: Eidisis.grΎστερα από πέντε χρόνια ανεξήγητου αποκλεισμού σχολείων και ουσιαστικά του νομού Κιλκίς από τα σχολικά γεύματα η Πολιτεία επανόρθωσε, με την καθοριστική συμβολή του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά. Δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ, τεύχος β’ αρ. φύλλου: 4692, 11-10-2021) η κοινή απόφαση των υφυπουργών Παιδείας Ζωής Μακρή και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου για το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων έτους 2021-2022 σε 1530 σχολεία της χώρας, μεταξύ των οποίων και 19 σχολεία στα όρια του Δήμου Κιλκίς.
Επίσκεψη μελέτης Erasmus+ στην Ιταλία για το 5ο Δ.Σ. Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΤο 5ο Δ. Σ. Κιλκίς συμμετέχει σε 3ετή σύμπραξη σχολείων, στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus με τίτλο “The primary school students become citizens of the globe”. Το έργο «Οι μαθητές/τριες του δημοτικού σχολείου γίνονται πολίτες του κόσμου» δίνει την ευκαιρία σε μαθητές/τριες από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, Πολωνία, Ουγγαρία, Ιταλία και Ελλάδα, να γίνουν συνειδητά πολίτες του κόσμου.
Επιμορφωτική Κιλκίς: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και στην Επαγγελματική Κατάρτιση
Συντάκτης: Eidisis.grΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Ρώμη από τις 8 ως τις 10 Σεπτεμβρίου 2021 η τελευταία συνάντηση των εταίρων του έργου “CSR and Ethics in Training Centres for benefit of all”, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Στρατηγικές Συμπράξεις, με τη χρηματοδότηση του προγράμματος Erasmus+ Βασική Δράση 2, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.