Εκπαίδευση
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (12-12-2020)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (12-12-2020)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (11-12-2020)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (11-12-2020)
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (11-12-2015)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (10-12-2020)
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (10-12-2020)
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (8-12-2015)
Συντάκτης: Eidisis.grΑξίζει να καταγράψουμε μια ανάρτηση-σχόλιο της κας Βασιλικής Μαυρογονάτου, για τα όσα ζούμε στο χώρο της εκπαίδευσης εν μέσω πανδημίας, προσυπογράφοντάς το:
Χορηγία ανελκυστήρα από την kleemann στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΤο κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε γι’ ακόμη μια φορά η κιλκισιώτικη εταιρεία KLEEMANN. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε στο αίτημα και στις ανάγκες του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς και προχώρησε στην ευγενική χορηγία ενός εξωτερικού ανελκυστήρα, καλύπτοντας έτσι και τις ανάγκες για τους μαθητές με τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Υποβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – προσφορά στα ιδιωτικά συμφέροντα
Συντάκτης: Eidisis.grΓράφει ο Γιώργος Ξενέλης, Πρόεδρος ΕΛΜΕ –Αιρετός ΠΥΣΔΕ Ν. Κιλκίς.
Σε συνθήκες πανδημίας, που εμποδίζουν την ΟΛΜΕ και τις ΕΛΜΕ να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις, για ακόμα μια φορά το Υπουργείο Παιδείας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ΕΕΚ).
Ένα από τα αιτήματα των μαθητών του Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ, στο Σαλάτς είναι <<ένα στέγαστρο στην στάση>> του λεωφορείου, όπου είτε κατεβαίνουν τα παιδιά από το λεωφορείο για το σχολείο είτε περιμένουν το λεωφορείο για να πάνε στα σπίτια τους, κάτω από τις φυσικές περιβαλλοντολογικές συνθήκες, βροχή, κρύο, αέρα κ.λ.π.. Θέμα που θα έπρεπε να είχε επιλυθεί από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολικών κτιρίων της περιοχής.