Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 6:47:25 μμ

Εκπαίδευση

kdek-kilkisΘέμα εργασίας για τους μαθητές της ΣΤ' τάξης του 3ου Δημοτικού Κιλκίς θα αποτελέσουν οι κοινωνικές δομές του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΑΠ ΜΕΑ, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΑΠΗ), στο πλαίσιο του project που πραγματοποιεί το σχολείο με τίτλο “Αλληλεγγύη-Εθελοντισμός: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μέσα από την εθελοντική εργασία των παιδιών”.

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013 22:46

Ευρωπαϊκή συνεργασία του 2ου Λυκείου Κιλκίς

Συντάκτης:

commenius-kilkisΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η επίσημη υποδοχή των αντιπροσωπειών (καθηγητών και μαθητών)  του πανευρωπαϊκού προγράμματος Comenius, που οργανώνει το 2ο Λύκειο Κιλκίς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο του Κιλκίς από τον κ. Μπαλάσκα  Ευάγγελο.

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 23:07

«Σεξουαλική αγωγή στο σχολείο»

Συντάκτης:

nireasΗ  Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Νομού  Κιλκίς, οργανώνει  στα  σχολεία  της  αρμοδιότητάς  της  και  σε  συνεργασία  με τους :  
      1. Κέντρο  Πρόληψης  των  Εξαρτήσεων  και  Προαγωγής  της  Ψυχοκοινωνικής Υγείας

2o-dhmotiko-kilkisΜια μαγευτική βραδιά, μια όμορφη μουσική εκδήλωση κάτω από το φως του φεγγαριού, στη μικρή πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης διοργάνωσαν οι μαθητές, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς , τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.

4o-dhmotiko-voylhΠραγματοποιήθηκε το τριήμερο 25, 26 & 27 Μαΐου 2013  επίσκεψη των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στην Αθήνα.

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 22:53

Εκδηλώσεις μνήμης στο 4ο Δημοτικό Σχολείο

Συντάκτης:

4o-dhmotiko-kilkisΑφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς.

5o-dhmotiko-kilkisΤρεις δραστηριότητες για το θεματικό δίκτυο ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ πραγματοποίησαν τάξεις του 5ου Δημοτικού  σχολείου Κιλκίς
ΑΝΩ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΜΟΥΡΙΩΝ – ΚΑΒΑΛΑΡΙ

dhmotiko-sxoleio-hersouΤο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γρεβενών επισκέφθηκαν οι μαθητές της Ε και ΣΤ τάξης του 6/θ ΔΣ Χέρσου στις 24 και 25 Απριλίου 2013 στα πλαίσια των επισκέψεων μαθητών της Α/θμιας Εκπ/σης σε ανάλογα κέντρα για την εφαρμογή του 2ήμερου προγράμματος (με διανυκτέρευση) «ο ποταμός Βενέτικος».

8o-dhmotiko-kilkisΤην Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς συμμετείχαν στις εργασίες του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής,

Πέμπτη, 09 Μαϊος 2013 14:40

Ανθοέκθεση στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Συντάκτης:

anthoektheshΤην Παρασκευή 26 Απριλίου, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, με αφορμή την τελευταία μέρα των μαθημάτων και εν όψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε  Ανθοέκθεση στο προαύλιο του Σχολείου.