Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020, 12:51:15 πμ

Εκπαίδευση

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (23-6-2015)

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου από την πρώτη στιγμή όξυνσης του προσφυγικού, το 2015, αντιμετωπίσαμε το ζήτημα με αλληλεγγύη, κατανόηση και ανθρωπιά. Πάγια θέση του Συλλόγου είναι η πεποίθηση ότι το προσφυγικό αποτελεί πέρα από πολιτικό κυρίως, είναι και κοινωνικό πρόβλημα το οποίο όση ευαισθησία και αγάπη για τον άνθρωπο να διαθέτεις, δεν αρκεί για να το αντιμετωπίσεις ατομικά.

ΠΡΩΙΝΗ Κιλκίς / Το 5ο Δημοτικό ευχαριστεί και ομορφαίνει...

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (19-6-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (18-6-2015)

Έφθασαν στο Κιλκίς τα σχολικά βιβλία της επόμενης χρονιάς για τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του νομού.

Αυτό σημαίνει πως με το που ανοίξουν από τον Σεπτέμβριο τα σχολεία οι μαθητές θα έχουν στα χέρια τους τα βιβλία, ώστε να ξεκινήσουν ομαλά τα μαθήματά τους.

Οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς επέστρεψαν στην εκπαιδευτική κανονικότητα, σε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που είχαν αφήσει στις αρχές Μαρτίου, γεμάτο φωτεινά χρώματα και με έντονη την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-6-2020)

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ακολουθώντας τον πολυπολιτισμικό – διαθεματικό  του ρόλο συμμετείχε στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας «Σκιτσοφρένεια@Pierce2020» που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 και η αξιολόγηση των έργων από την Κριτική Επιτροπή έγινε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020. 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων, καθώς και εθελοντές γονείς, προσέφεραν, για πολλοστή φορά, την ανεκτίμητη βοήθειά τους, κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του σχολικού κτιρίου. Απαριθμώντας: