Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 11:27:42 μμ

Εκπαίδευση

Ο Δήμος Κιλκίς προσκαλεί τις σχολικές καθαρίστριες που κρίθηκαν επιτυχούσες για την ανάληψη των εργασιών καθαρισμού στις σχολικές μονάδες του Δήμου Κιλκίς τη σχολική χρονιά 2020-2021, να συγκεντρώσουν το συντομότερο δυνατόν   και να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πρόσληψής τους.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων τελείωσε η αγωνία για χιλιάδες μαθητές, μαθήτριες και τις οικογένειές τους. Μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να συγχαρούμε την καθεμία και τον καθένα από τους 36 επιτυχόντες και επιτυχούσες του σχολείου μας για την επιτυχία της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και την επιβράβευση των προσπαθειών τους ιδιαίτερα εφέτος που βιώσαμε πρωτόγνωρες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας.

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 12:15

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται στους ενδιαφερόμενους ότι ξεκινούν οι εγγραφές για τη φοίτησή τους στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Η νέα εκπαιδευτική δομή απευθύνεται σε πολίτες 18 ετών και άνω που για διάφορους λόγους δεν συνέχισαν την υποχρεωτική τους εκπαίδευση στο Γυμνάσιο και τους προσφέρει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις βασικές σπουδές τους μέσα από ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (4-9-2015)

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 14:24

Οι επιτυχόντες 2020 του Φροντιστηρίου "Κίνητρο" του Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Οι επιτυχόντες του Φροντιστηρίου "ΚΙΝΗΤΡΟ" του Κιλκίς για το σχολικό έτος 2019 - 2020.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας και στις οικογένειές τους για την επιτυχία  τους στις σχολές της προτίμησής τους.

Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 20:11

Τιρεκίδης: Ύψιστη προτεραιότητα η υγεία των μαθητών

Συντάκτης: Eidisis.gr
Με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε πριν από λίγο την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. 
Στο πλαίσιο αυτό, θα διατεθούν δωρεάν χιλιάδες μάσκες στο εκπαιδευτικό και το μαθητικό προσωπικό όλων των σχολείων, ώστε να τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις.

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τελικά όλα τα σχολεία, συμπεριλαμβανομένων των νηπιαγωγείων, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, και παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (2-9-2015)

Επί τη αναλήψει των  καθηκόντων μου ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Κιλκίς επιθυμώ να καταθέσω την ιδιαίτερη ευθύνη την οποία αισθάνομαι προκειμένου να διακονήσω τη θέση αυτή ως μια μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου. Η επιλογή μου από το Υπουργείο Παιδείας ως primus inter pares μεταξύ διαπρεπών συναδέλφων με διακεκριμένα προσόντα και ικανότητες περιποιεί για μένα εξαιρετική τιμή.

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 14:41

Φραγγίδης: Δήλωση για την έναρξη Σχολικής χρονιάς 2020-21

Συντάκτης: Eidisis.gr

Βρισκόμαστε στο  ξεκίνημα  μιας πρωτόγνωρης σχολικής χρονιάς και ως εκ τούτου απαιτείται ο σχεδιασμός  ενός καινούριου μοντέλου οργάνωσης  του Σχολείου με  εναλλακτικές λύσεις ανά περιοχή, όπως η συγκυρία απαιτεί.