Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, 11:39:35 μμ

Εκπαίδευση

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-6-2015)

Το τέλος μιας σχολικής χρονιάς με δύσκολες συνθήκες και κλειστά σχολεία, σηματο δοτεί  την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων  για χιλιάδες παιδιά.          

 Αγαπητοί  μαθητές σας εύχομαι από καρδιάς, να διεκδικήσετε τα όνειρά σας δίνο ντας την πρώτη σημαντική μάχη της ζωής σας που αποτελεί και την αφετηρία της επίτευξης των στόχων σας.

Μια δύσκολη χρονιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς, που σημαδεύτηκε από την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση του κορονοϊού, πλησιάζει προς το τέλος.

Η κρίση αυτή έφερε αλλαγές στη λειτουργία του σχολείου και στην εκπαιδευτική διαδικασία, με τους εκπαιδευτικούς  να στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς εύχεται στις μαθήτριες και, στους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις καλή επιτυχία.

Η Διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Διευθυντή, κ. Αθανασόπουλο Κωνσταντίνο, την προϊσταμένη Τμήματος προσωπικού, κα Γούσιου Κωνσταντίνα καθώς και όλο το διοικητικό προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για τη φιλοξενία που µας παρείχαν για όλο αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε µέχρι να διευθετηθεί το πρόβλημα της στέγασης της εκπαιδευτικής µας μονάδας.

Την Τρίτη 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γυμνάσιο Αξιούπολης σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία τρία χρόνια, όπου αυτή τη στιγμή φοιτούν στο γυμνάσιο Αξιούπολης τα παιδιά της δομής της Ν. Καβάλας καθώς και του υπόλοιπου αστικού ιστού που διαμένουν προσωρινά στον Δήμο Παιονίας.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά μας που θα δώσουν την πρώτη τους μεγάλη δοκιμασία και μάλιστα μέσα σε συνθήκες διαφορετικές και πρωτόγνωρες για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, κάθε δύναμη και καλή τύχη.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (12-6-2020)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (11-6-2020)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (10-6-2020)

Από το Κιλκίς στη Νέα Υόρκη, στηρίζουμε τις τολμηρές ιδέες | From Kilkis to New York.

Η Χριστίνα Καραφυλλιά, ταξιδεύει από το Κιλκίς στη Νέα Υόρκη ως Υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση, εμπνέοντας τους επόμενους με τη σκέψη, το όραμα και την επιμονή της.