Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 2:07:15 μμ

Εκπαίδευση

Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ) του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς (αρ. πράξης 7/31-8-2022) προκηρύσσει συμπληρωματικές εγγραφές μαθητών/τριών στις κενές εναπομένουσες θέσεις του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς.  

Ενόψει των εγγραφών εκπαιδευομένων στον Α΄ Κύκλο για το σχολικό έτος 2022/2023 καλούμε τους ενδιαφερόμενους/ες που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς να συμπληρώσουν την φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περεταίρω ενημέρωση.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δημοπράτησης του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ» προϋπολογισμού 230.000,00 ευρώ.

Με σημαντικές καινοτομίες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, αρχίζει φέτος η σχολική χρονιά για την οποία το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (26-8-2017)

Το 2ο βραβείο απέσπασαν μαθητές του 1ου Λυκείου Κιλκίς που συμμετείχαν σε πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής, με το πείραμα «Θάλαμος Νέφους».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-8-2022)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (24-8-2017)

Είχαμε γράψει στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ για τα κενά που δημιουργήθηκαν λόγω συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών σε τέσσερα δημοτικά σχολεία του ν. Κιλκίς.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς προχώρησε τις διαδικασίες για την προσωρινή κάλυψη των κενών αυτών, μέχρι την επιλογή των νέων διευθυντών σε όλα τα σχολεία του νομού.

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντα μου».

Τον παραπάνω όρκο έδωσαν τις προηγούμενες μέρες, τριανταπέντε (35) νεοδιόριστοι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που θα υπηρετήσουν στις σχολικές μονάδες των πόλεων και των χωριών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Συνολικά, τα τελευταία τρία χρόνια διορίστηκαν μετά από δώδεκα χρόνια έλλειψης διορισμών, εβδομήντα έξι (76) μόνιμοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό.

Είχα το προνόμιο και την τιμή να τους υποδεχτώ εκ μέρους της Πολιτείας και των εκπαιδευτικών κοινοτήτων Κιλκίς και Παιονίας, να τους καλωσορίσω και να μοιραστώ τη χαρά τους για τη μονιμοποίηση τους μετά από πολλά χρόνια εργασίας τους ως αναπληρωτές.