Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 12:25:12 πμ

Εκπαίδευση

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες, που μέσα σε πρωτόγνωρες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους.

“ονομαστής” μας είναι η ανθρωπιά, κοινωνήσιμο άθλημα· η επιτυχία και η προσώραν αποτυχία μένουν “παρονομαστές

Ευλογημένα μου παιδιά, νέοι και νέες της επαρχίας μας,

χαρά σε σας, όλους όσους διαγωνισθήκατε στο μάθημα της αγωνίας και της επιτυχίας, για κάθε είδους προσέγγιση στην πολύμορφη τριτοβάθμια παιδεία. Διότι και οι εξετάσεις είναι προσέγγιση μόρφωσης και επιμόρφωσης, εργαλείο διαπάλης με τις δυσκολίες της ζωής. Σας επαινώ, που επιτύχατε, και παρά ταύτα μοιράζεσθε τούτη την ώρα τη στενοχώρια των συμμαθητών σας, με το καρδιοχτύπι της δικής σας προς αυτούς φιλοτιμίας.

Με την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώνεται μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τους αποφοίτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 
 
Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού μας για την είσοδο τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας. Οι πολύχρονοι κόποι τους και η σκληρή δουλειά σήμερα ανταμείφθηκαν.
 
Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης και όλους τους γονείς και εκπαιδευτικούς που συμπαραστάθηκαν και καθοδήγησαν με επιτυχία τους μαθητές μας.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (1-9-2015)

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 13:12

Συγχαρητήριο μήνυμα Κώστα Σιωνίδη για τους επιτυχόντες

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο δήμαρχος και η διοίκηση του δήμου Παιονίας συγχαίρουν τους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις και εύχονται καλή συνέχεια στην φοιτητική τους ζωή.

Κώστας Σιωνίδης

Δήμαρχος Παιονίας

Συγχαίρω θερμά όλους τους Κιλκισιώτες επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Η εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κάτω από πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες, αποτελεί το επιστέγασμα μιας επίμοχθης δοκιμασίας από την οποία αποκομίζουν τη χαρά της επιτυχίας στα νέα ταξίδια κατάκτησης της γνώσης. Εύχομαι να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με τον ίδιο ενθουσιασμό της σημερινής εκπαιδευτικής αφετηρίας και να προσδώσουν μεγαλύτερη  αίγλη και κύρος στην επιστημονική κοινότητα. 

Με βάση τα 3.975 μόρια για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων εισήλθαν στη Σχολή Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου (τμήμα Κιλκίς) φέτος.

Από τους υποψήφιους των γενικών λυκείων εισέρχονται 120 φοιτητές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 16.475 μόρια!

Σημειώνουμε ότι στο τμήμα του Κιλκίς αναμένεται να εισέλθουν άλλοι 45 φοιτητές από τα ΕΠΑΛ, το 10% κ.λπ. ώστε συνολικά φέτος ο αριθμός τους να ανέλθει σε 165.

Θερμά συγχαρητήρια σε κάθε νέο φοιτητή και νέα φοιτήτρια. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί, συμβάλλοντας στην επιτυχία σας.
Με την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ξεκινά το ταξίδι της ακαδημαϊκής σας ζωής. Ένα ταξίδι απαιτητικό αλλά συναρπαστικό. Αρκεί να εφοδιαστείτε με δύναμη, τόλμη και αποφασιστικότητα που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε νέους ορίζοντες ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 10:50

O Ανδρέας Βεργίδης συγχαίρει τους επιτυχόντες

Συντάκτης: Eidisis.gr

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές των επιτυχόντων για τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η επίτευξη του σπουδαίου στόχου της εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν είναι εύκολη υπόθεση και κατέστη ακόμα πιο δύσκολη τη φετινή χρονιά στη διάρκεια της οποίας οι δοκιμασίες ήταν περισσότερες και πιο απαιτητικές εξαιτίας των συνθηκών οι οποίες διαμορφώθηκαν από την πανδημία του κορονοϊού.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (29-8-2015)