Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023, 8:53:31 μμ

Εκπαίδευση

Τα παιδιά επηρεασμένα από την καταστροφή των πυρκαγιών, που έχει γίνει στον Έβρο, θέλησαν να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας, που περνούν δύσκολες στιγμές, γι’ αυτό διοργάνωσαν την δράση: "Συλλογή ειδών για τα σώματα ασφαλείας στον Έβρο", μετά από συνεννόηση με την Πυροσβεστική Κιλκίς.

Είχαμε την χαρά να επισκεφτούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς για να προσφέρουμε τα είδη που συλλέξαμε μαθητές και γονείς της Ακαδημίας Ρομποτικής Microstudies Robotics, τα οποία και θα μεταφέρουν στον Έβρο.

Αγαπητά μέλη

Με το δελτίο μας αυτό, σας προσκαλούμε σε τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σε τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ενημερώνει τους ανέργους, ότι πρόκειται να επαναλειτουργήσει η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα ανέργων στις Ψηφιακές και Πράσινες Δεξιότητες για 30.000 επιπλέον δικαιούχους. Οι άνεργοι οι οποίοι συμμετέχουν στη δράση επωφελούνται με θεωρητική κατάρτιση σε θεματικά αντικείμενα με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας, αναγνωρισμένη πιστοποίηση και εκπαιδευτικό επίδομα που ανέρχεται στα 1000. Επειδή αναμένεται να καλυφθούν γρήγορα οι θέσεις σε όλη την Ελλάδα αμέσως μόλις ανοίξει η πλατφόρμα, συστήνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει την αίτησή του όσο το δυνατό νωρίτερα και να εκδηλώσει τον ενδιαφέρον του στην Επιμορφωτική. Επισημαίνεται ότι οι άνεργοι που συμμετείχαν ήδη στον α’ κύκλο του συγκεκριμένου προγράμματος δεν έχουν δικαίωμα για συμμετοχή.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας-Παιονίας συνεχίζει να προσφέρει μία δεύτερη ευκαιρία σε ενήλικους συμπολίτες μας από όλο το Δήμο Παιονίας και περιοχές της Δ. θεσσαλονίκης, που επιθυμούν να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική εκπαίδευση και να αποκτήσουν απολυτήριο γυμνασίου.

SMART KINESIS 

New project

New step...

Διεπιστημονικό κέντρο KINESIS.

❇️ Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον νέο μας χώρο με τις εξής υπηρεσίες:

✔️ Λογοθεραπεία

Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 09:21

Ενημερωτικό ΕΠΑΣ μαθητείας Κιλκίς

Συντάκτης:

Δικαίωμα εγγραφής στην Α΄ τάξη έχουν οι νέες & οι νέοι οι οποίοι:
- κατέχουν τουλάχιστον Απολυτήριο Γυμνασίου ή άλλο ισότιμο ή ανώτερο τίτλο σπουδών
- έχουν γεννηθεί τα έτη 1994 έως 2008

Το Δημοτικό Σχολείο του Μαυρονερίου ευχαριστεί θερμά την Κιλκισιώτισσα Γαβριηλίδου Ευγενία για την ευγενική της χορηγία στην Σχολική Βιβλιοθήκη του σχολείου. 35 επιπλέον τίτλοι βιβλίων είναι στη διάθεσή μας! Με την κίνησή της αυτή δίνεται η ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες να απολαύσουν νέα ενδιαφέροντα αναγνώσματα! 

Με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους 2023 – 2024 η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ότι θα προσφέρει και φέτος δωροεπιταγές για την αγορά σχολικών ειδών  σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή στα παιδιά τους.

Με αφορμή τη δημόσια παρέμβαση του νεοεκλεγμένου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία της Π.Ε Κιλκίς Πέτρου Παππά για την αδειοδότηση της κολυμβητικής δεξαμενής και τη μη χρήση του λεωφορείου του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς κρίνουμε σκόπιμο να διευκρινίσουμε ότι:

Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 14/1-9-2023 πράξη του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου και 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου προκηρύσσονται οι ακόλουθες κενές θέσεις μαθητών/τριών του 2ου Πειραματικού ΓεΛ Κιλκίς για το έτος 2023-2024: