Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020, 11:04:45 μμ

Εκπαίδευση

Η Θεματική Παιδείας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς διοργάνωσε με επιτυχία διαδικτυακή εκδήλωση ως μία πρώτη απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης να μας γυρίσει πίσω στο 2014 και ακόμη χειρότερα.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης, καθηγητής στο 1ο ΕΠΑΛ Πύργου και υφυπουργός Παιδείας στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Παρέμβαση έκαναν εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (20-5-2015)

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κάλεσε το πρωί στο γραφείο του Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων και τους παρέδωσε ψηφιακό εξοπλισμό (tablets) με σκοπό την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου.

Κήρυξη 2ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας και παράσταση  διαμαρτυρίας την Τρίτη 19/5/2020 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς απόφασισε η ΕΛΜΕ Κιλκίς, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (19-5-2015)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-5-2015)

Αμετάβλητος σε σχέση με πέρυσι θα παραμείνει φέτος ο αριθμός εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με απόφαση που υπεγράφη από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και αφορά στον «Καθορισμό του αριθμού εισακτέων σπουδαστών στις Σχολές, στα Τμήματα και στις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-5-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (14-5-2015)

Ψυχολογική προετοιμασία για μαθητές που δίνουν εξετάσεις.

Αντιμετώπιση άγχους, φοβιών, ψυχοσωματικών προβλημάτων.