Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 5:59:14 μμ
Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2008 04:40

Στη ΒΙ.ΠΕ. «ακουμπά» το σχολείο Σταυροχωρίου

 Στήριγμα στους βιομήχανους της ΒΙ.ΠΕ και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση έχει βρει το Δημοτικό Σχολείο Σταυροχωρίου, στο στόχο του να δημιουργήσει ένα σύγχρονο Εργαστήριο Πληροφορικής, για την καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών του και ν’ αντικαταστήσει τα κουφώματα του κτιρίου. Ο προϊστάμενος του σχολείου, Παναγιώτης Τσολαϊδης, απευθύνθηκε στην κοινωνική ευαισθησία επενδυτών και βρήκε ανταπόκριση. Αρχικά, ο νομάρχης, Βαγγέλης Μπαλάσκας, ανέλαβε το κόστος της διαμόρφωσης και των εγκαταστάσεων του Εργαστηρίου Πληροφορικής.
Στη συνέχεια, οι ιδιοκτήτες των βιομηχανιών: ΠΡΕΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ, ΑΛΟΥΜΥΛ και KLEEMANN, προσέφεραν από ένα, δυο και τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αντίστοιχα.
Την ίδια στιγμή, η ΑΛΟΥΜΥΛ προχώρησε στην αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων του σχολείου, με σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου, μια σημαντική προσφορά που βελτιώνει τις συνθήκες εκπαίδευσης και διαβίωσης των μικρών μαθητών του Σταυροχωρίου.
Ο προϊστάμενος του σχολείου, εκ μέρους των δασκάλων, του Συλλόγου Γονέων, της Σχολικής Επιτροπής και των μαθητών, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Νομάρχη, τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των βιομηχανιών για τη σημαντική προσφορά τους προς το σχολείο.