Οι μαθητές/τριες των δύο σχολείων προετοίμασαν εκπαιδευτικό υλικό και συνεργάστηκαν για τη δημιουργία αποκριάτικων κατασκευών και χειροτεχνιών με άριστα αποτελέσματα. Επιπλέον, μαθητές και καθηγητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του Γυμνασίου, συμμετείχαν σε κοινές αθλητικές δραστηριότητες παίζοντας ομαδικά παιχνίδια στον αύλειο χώρο και χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.
Τα χειροποίητα εδέσματα επιμελήθηκαν το εργαστήριο Αυτόνομης Διαβίωσης του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των δύο σχολικών μονάδων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι μαθητές του Γυμνασίου Βαπτιστή ανέλαβαν εξ ολοκλήρου την πρωτοβουλία για την οργάνωση και την παράθεση του γεύματος.
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς ευχαριστούν ιδιαιτέρως το Διευθυντή κ. Γ. Τρόπιο, το Σύλλογο Διδασκόντων και τους μαθητές/τριες του Γυμνασίου Βαπτιστή, για τη θερμή υποδοχή και τη ζεστή φιλοξενία τους στο χώρο του σχολείο τους.
Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια
Ελένη Τεχλικίδου



