Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 8:11:05 μμ
Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 12:15

To 2o Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς ευχαριστεί εταιρείες για την προσφορά πλούσιου εξοπλισμού

Τα μέλη της σχολικής κοινότητας του 2ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν  θερμά, το Γραφείο Κτηματογράφησης Κιλκίς, την εταιρία «ΟΡΙΟ» Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε., καθώς και την εταιρία Ε. Παπάνης - Π. Χουρδάκης και Συνεργάτες Ε.Ε., για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά στο σχολείο 10 γραφείων, 25 καθισμάτων γραφείου, τριών περιστρεφόμενων καθισμάτων γραφείου και τριών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με τα παρελκόμενά τους, προκειμένου να καλυφθούν πάγιες ανάγκες των μελών του Συλλόγου Διδασκόντων στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών  και διοικητικών καθηκόντων τους.  

 

Το σχολείο ευχαριστεί και πάλι τις εταιρίες που αποδέχτηκαν ασμένως το αίτημά του για τη διάθεση του εξαιρετικού σε ποιότητα και ποσότητα εξοπλισμού που προαναφέρθηκε, στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά του για παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων συνθηκών λειτουργίας και εκπαίδευσης και εύχεται στις Διευθύνσεις και στα μέλη κάθε εταιρίας καλή δύναμη και επιτυχία σε όλους του εταιρικούς στόχους τους.

Επιπλέον, το Σχολείο ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Κουρπαλατίδη Γρηγόριο και Ορφανίδη Ζαχαρία, γονείς μαθητών του Σχολείου, που διέθεσαν τα επαγγελματικά τους οχήματα, καθώς και προσωπική εργασία και χρόνο προκειμένου να μεταφερθεί στο διδακτήριο ο παραπάνω εξοπλισμός.   

Με εκτίμηση

Ο Δ/ντης του Σχολείου

Κωνσταντίνος   Ταλαμπίρης