Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 6:25:27 μμ
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 11:07

Το Μαγικό Σινεμά στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς με 9 ταινίες βασισμένες σε βιβλία

Η πολυαναμενόμενη βραδιά κινηματογράφου είναι εδώ! Σας προσκαλούμε να ζήσετε μια μαγική εμπειρία στον κόσμο της μυθοπλασίας με τις κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων που αγαπήσατε. Η βραδιά μας θα περιλαμβάνει προβολές από έργα της λογοτεχνίας, επαναφέροντας τις αγαπημένες ιστορίες στη μεγάλη οθόνη με τρόπο που θα σας συναρπάσει.

 

Το  2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς συνεχίζει τις καινοτόμες δράσεις του στο πλαίσιο των προγραμμάτων “Κλείνω το τάμπλετ κι ανοίγω το βιβλίο” και “Ενσυναίσθηση και 7η τέχνη” με αφορμή  την παγκόσμια ημέρα βιβλίου της 23ης Απριλίου.

Ελάτε να απολαύσετε τον κινηματογράφο με τρόπο που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν την Τετάρτη και ώρα  7.00 μμ. στον χώρο του σχολείου. Είσοδος με περιορισμένο αριθμό θέσεων, οπότε βεβαιωθείτε ότι κρατήσατε τη θέση σας έγκαιρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στον αριθμό τηλεφώνου: 23410-22682 ή συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyAZLeuyaqlxEncL_-U8WcnrKLCugJMK0dC8T74KNjfo5ZeA/viewform?usp=send_form

Ελάτε λοιπόν και ενωθείτε μαζί μας σε αυτήν την αξέχαστη βραδιά κινηματογράφου, όπου η μαγεία του βιβλίου συναντά την αίγλη του σινεμά.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Χαρίτου Φωτεινή, Αγαπίδου Παρασκευή, Ντίνου Κωνσταντίνος, Γκοσποδίνης Εμμανουήλ.