Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 5:48:53 μμ

Ελλάδα

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 12:57

Νοτοπούλου: «Ο Ζέρβας κάνει λάθη από κόμπλεξ»

Συντάκτης:

Έντονη κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης με αφορμή την πολιτική που ακολουθεί, άσκησε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπουλου, μιλώντας στο Politic Radio μέσα από τη συχνότητα του Flash 99.4 και στην εκπομπή «απλά επικίνδυνοι».

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί φέτος στον ελληνικό τουρισμό, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, μιλώντας στο Politic Radio μέσα από τη συχνότητα του Flash 99.4 και στην εκπομπή «απλά επικίνδυνοι».

Του Αλέξανδρου Σουλιώτη

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, με την κυβέρνηση να παρακολουθεί σε συνεργασία με τους επιδημιολόγους τα στοιχεία, έτοιμη να παρέμβει όπου χρειαστεί.

Το ενδεχόμενο lockdown τουλάχιστον στις δύο μεγάλες πόλεις της χώρας, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποτελεί προς στιγμή ένα σενάριο που δεν ευδοκιμεί ανάμεσα στα κυβερνητικά, με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο αυτομάτως σημαίνει νέο χτύπημα στην οικονομία.

Για την «έξαρση» των κουνουπιών στο δήμο Δέλτα, τη δημιουργία μονάδας αποτέφρωσης υγειονομικού υλικού αλλά και την αναστολή εργασιών για την εγκατάσταση των πλευρικών διοδίων στα Μάλγαρα μίλησε ο Γιάννης Ιωαννίδης, δήμαρχος Δέλτα στο Politic Radio μέσα από τη συχνότητα του Flash Radio 99,4 και στην εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι».

Για τους νέους ποδηλατοδρόμους οι οποίοι δόθηκαν στην κυκλοφορία στις Λεωφόρους Νίκης και Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο politic radio μέσα από τη συχνότητα του Flash 99,4 και την εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι» ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Βασίλης Γάκης.

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και τις αποφάσεις του ΣτΕ για τα αναδρομικά των συνταξιούχων μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εξωτερικών και Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος στο politic radio μέσα από τη συχνότητα του Flash 99,4 και στην εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι».

Για το ζήτημα της καταπολέμησης των κουνουπιών, τους ψεκασμούς αλλά και τον ιό του Δυτικού Νείλου μίλησε ο Σοφοκλής Κουρτίδης Διευθυντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον Flash 99,4 και στην εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι».

Ο Αλέξης Τσίπραςδεν επιμένει τυχαία, όπως πληροφορείται το Politic, στο να δηλώνει πως η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία είναι η υφαλοκρηπίδα- ΑΟΖ.

Του Γιάννη Συμεωνίδη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φοβάται πως η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε ανοιχτό διάλογο για όλα τα θέματα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, με τη γείτονα υπό την αιγίδα της Γερμανίας, εκτιμώντας πως η αναβολή των τουρκικών ερευνών νοτίως του Καστελόριζου μαρτυρά μια τέτοιου είδους συναλλαγή.

Χρηστικές πληροφορίες για τον φετινό εορτασμό της Παναγίας, τόσο στον Πόντο όσο και στο όρος Βέρμιο, έδωσε ο πρόεδρος του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» Γιώργος Τανιμανίδης, μιλώντας στο Politic Radio μέσα από τη συχνότητα του Flash 99.4 και στην εκπομπή «απλά επικίνδυνοι».

Στην Τουρκική προκλητικότητα αλλά και στα καιρικά φαινόμενα, αναφέρθηκε ο βουλευτής Nοτίου Τομέα Β’ Αθηνών της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο Politic Radio μέσα από τη συχνότητα του Flash 99.4 και στην εκπομπή «απλά επικίνδυνοι».

Σελίδα 1 από 6001