Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 6:34:12 μμ
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 16:50

Αγγελέτου: «Δεν είχα προσωπική σχέση με τον Βλαστό»

Η δικηγόρος Αδαμαντία Αγγελέτου, που, σύμφωνα με τη δικογραφία, είχε σχέση με τον αρχηγό της σπείρας Παναγιώτη Βλαστό, αρνείται οποιαδήποτε προσωπική σχέση μαζί του.

«Δεν είχα προσωπική σχέση με τον Βλαστό, παρά μόνο επαγγελματική» φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της στους ανακριτές κατά της διαφθοράς.
¨

Οπως είπε τον γνώρισε πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν το δικαστήριο που εκδίκαζε κάποια από τις υποθέσεις του τη διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορό του. Απέδωσε όσα της αποδίδει η εξαδέλφη του Βλαστού, Λίτσα, στο γεγονός ότι αρνήθηκε να την εκπροσωπήσει ως δικηγόρος στη δίκη για την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού όπου επίσης η εξαδέλφη ήταν κατηγορούμενη.

Συχνές είναι οι αναφορές στη δικογραφία για τη δικηγό9ριο Αγγελέτου η οποία αντιμετωπίζει το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης και κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο μεταξύ των 37 προσώπων που φέρονται να συγκροτούν αυτή την οργάνωση. Τις αποδίδεται προσωπική σχέση με τον Βλαστό, επισκέψεις στο υπόγειο της 6ης πτέρυγας όπου εκείνος κρατούνταν όταν μεταφερόταν στον Κορυδαλλό, αλλά και ενεργή δράση στην εγκληματική δραστηριότητα της οργάνωσης.


Πηγή: Το Βήμα