Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, 6:59:28 μμ
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 11:25

Απεργία «Μαλαματίνα»: Αντιπροσωπεία της ΚΝΕ στο πλευρό των απεργών

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της στους απεργούς της Μαλαματίνα στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ).

Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον γραμματέα της Οργάνωσης και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, Γιάννη Βασιλειάδη, βρέθηκε έξω από την απεργία της Μαλαματίνα σήμερα το πρωί.

Η αντιπροσωπεία της ΚΝΕ κάλεσε τους απεργούς στο μεγάλο πολιτικό – πολιτιστικό φεστιβάλ της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 15 – 16 – 17 Σεπτέμβρη στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, στην Πολίχνη.

Ο αγώνας σας «είναι ένας αγώνας ελπιδοφόρος και παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές των εργαζομένων»σημείωσε ο Γ. Βασιλειάδης τονίζοντας ότι «είναι ένας αγώνας προοπτικής, σχολείο για τις νεότερες γενιές, για τους εργαζόμενους, για όλη την εργατική τάξη και τη νεολαία».

«Όταν υπάρχει αυτή η ταξική αλληλεγγύη σίγουρα το αύριο θα είναι πολύ καλύτερο από το χθες» επεσήμανε ο Γιάννης Φραγγίδης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη «Μαλαματίνα»

Ο κ. Φραγγίδης ευχαρίστησε την ΚΝΕ για την παρουσία της και την αλληλεγγύη και χαρακτήρισε τιμή την πρόσκληση στο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Επίσης κάλεσε τους νεολαίους να μην σκύβουν ποτέ το κεφάλι και να αγωνίζονται για το δίκιο για να μην υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Δείτε βίντεο από το 902.gr:

Πηγή: Politic.gr