Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022, 5:42:50 πμ
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 21:45

Βαρτζόπουλος από Χαλκηδόνα: Η ενεργειακή ακρίβεια αντιμετωπίζεται λελογισμένα και με προτεραιότητα τον πολίτη (pics & vids)

Πολιτική εκδήλωση στον δήμο Χαλκηδόνας πραγματοποίησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος με θέμα την «Ενεργειακή Ακρίβεια».

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας, Φώτης Εμμανουήλ

Ο κ. Βαρτζόπουλος αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση, η οποία έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο χειμώνας θα περάσει με μικρή δυσκολία και θα οδηγηθούμε γρήγορα στην άνοιξη.

Ο κ. Βαρτζόπουλος σχολίασε ως ανοησίες τις προγραμματικές εξαγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς δεν υπάρχουν χρήματα εκτός κρατικού προϋπολογισμού προς διάθεση.

Παράλληλα, υποστήριξε πως είναι ανάγκη να υπάρξει Ευρωπαϊκή παρέμβαση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την ελάφρυνση των ευρωπαίων πολιτών, όμως σημείωσε πως αυτό θα γίνει καθυστερημένα λόγω των αργών αντανακλαστικών της Ένωσης, ενώ εκτίμησε πως η παρέμβαση θα είναι γενναία και θα την δούμε προς τον Ιανουάριο.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε την προσπάθεια της κυβέρνησης για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας με στόχο την αυτονόμησή της και την εξασφάλιση ουσιαστικής προοπτικής ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Κράτος πρόνοιας

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ακόμα πως είναι ανάγκη να ενισχυθεί το κράτος πρόνοιας με ένα σύγχρονο και εξευρωπαϊσμένο σύστημα υγείας. Σημείωσε πως αυτό θα επιτευχθεί μέσα από ένα κράτος που θα σέβεται παραπάνω τον πολίτη που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην ψηφιακή αλληλεπίδραση με το ψηφιακό κράτος.

Δείτε επίσης: Βαρτζόπουλος: «Η άνοδος της ακροδεξίας οφείλεται στη συρρίκνωση της κεντροδεξιάς» (vid)

Πηγή: Politic.gr