Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, 6:08:30 μμ
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 17:31

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Με επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην 86 η ΔΕΘ

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 86η ΔΕΘ, στηρίζοντας ενεργά την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του τόπου και επιδοτώντας τη συμμετοχή των μελών του σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις, που γίνονται στη χώρα.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετείχε με έξι (6) επιχειρήσεις – μέλη του, στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στo Περίπτερo 3, Stand C2 .

Αυτές ήταν:

 1. ΚΑΡΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ KARLAS ART WORLD (ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ & ΧΟΜΠΥ
  (ΧΡΩΜΑΤΑ, ΠΙΝΕΛΑ, ΚΑΜΒΑΔΕΣ, ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗ, ΠΗΛΟΣ, ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ
  κλπ)
 2. ΡΟΥΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ LAVAKAMIN (ΤΖΑΚΙΑ, ΣΟΜΠΕΣ)
 3. ΣΑΒΒΑΣ ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗ ΔΑΦΝΗ & ΣΙΑ ΟΕ (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ- ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΕΛΑΙΩΝ)
 4. ΠΑΓΩΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Pagonis Oils (ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ)
 5. ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Μελοίδα (ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΜΕΛΙΟΥ)
 6. ΜΗΤΚΟΥ ΧΑΙΔΩ (ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ- ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ)

Τα μέλη του Επιμελητηρίου, μέσα από το περίπτερό τους στην 86η ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πρόβαλλαν και διαφήμιζαν την επιχείρηση και τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων τους, ενώ παράλληλα μπορούσαν να προβαίνουν σε πώλησή τους.

Tο περίπτερο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, κατά την λειτουργία της έκθεσης, επισκέφθηκαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Παπαθανάσης Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων καθώς και πλήθος κόσμου. Φέτος τιμώμενη χώρα στην 86 η ΔΕΘ ήταν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Ιωάννης Κουφίδης, καθώς και τα μέλη του ΔΣ, Μαυροφρύδη Βαρβάρα, Αρζουμανίδης Γιάννης και Ρούζιος Χρήστος, παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Μετ’ εμποδίων η συγκομιδή επιτραπέζιας ελιάς

Πηγή: Politic.gr