Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023, 12:04:25 πμ
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 08:01

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Σερρών και στην 25η Επαρχιακή Οδό από την ΠΚΜ

Αυτές οι εργασίες θα διαρκέσουν από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 από τη Θεσσαλονίκη προς τα όρια του νομού Σερρών, καθώς και στην 25η Επαρχιακή Οδό.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Όρια νομού Σερρών,στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών (περιοχή Λαγυνών) έως τον οικισμό της Ασπροβάλτας, με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της 25ης Επαρχιακής Οδού (Διασταύρωση Ε.Ο. 2 – Σταυρός – Όρια Νομού Χαλκιδικής), στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας έως τα όρια του νομού Χαλκιδικής, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό του Σταυρού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη καταστήματος στο κέντρο της πόλης, μέσα σε δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: Politic.gr