Παράλληλα θα υπάρχει χορωδία που θα ψάλλει ύμνους του Πάσχα, μουσική, χορός και κεράσματα με παραδοσιακά ποτά, γλυκίσματα, εδέσματα της Κρήτης.
Όλα τα έσοδα του παζαριού διατίθενται για την αποπεράτωση του «Ξενώνα Αγάπης» στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, οι εργασίες του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει. Το όραμα του ομίλου για τον ξενώνα είναι να λειτουργήσει, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, ως ξενώνας φιλοξενίας φοιτητών, για άπορους σπουδαστές που διαμένουν εκτός Κρήτης, οι οποίοι επιτυγχάνουν μεν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης αλλά αδυνατούν να σπουδάσουν για οικονομικούς λόγους. Μέχρι την υλοποίηση του στόχου αυτού ο όμιλος αξιοποιεί τον ξενώνα ως χώρο προσωρινής φιλοξενίας αστέγων.
Στην ιστοσελίδα του ομίλου και στις σελίδες του στο Facebook μπορεί το κοινό να ενημερωθεί αναλυτικά για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πηγή: Το Βήμα



