Από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά κατά την ολιγόλεπτη συνομιλία τους μπροστά στις κάμερες σημείωσε ότι το πρώτο βήμα για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς έγινε, ενώ πρόσθεσε ότι είναι ελπιδοφόρα η μεγάλη συμμετοχή στην ψηφοφορία του ΠαΣοΚ. Πενηντα τρεις χιλιάδες άνθρωποι ήρθαν και ψήφισαν σε δύσκολες συνθήκες, τόνισε.
Αναλαμβάνεις σε μια κρίσιμη στιγμή και η ευθύνη βαραίνει όλες τις πολιτικές δυνάμεις σημείωσε ο Πρωθυπουργός.
«Είναι μια κρίσιμη ώρα που απαιτεί ειλικρινή διάλογο, νέο πατριωτισμό... Και το Πασοκ συμβάλλει σε αυτό», δήλωσε η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου.
«Ο πρωθυπουργός πρέπει να τολμήσει να πάρει αποφάσεις» υπογράμμισε η κυρία Γεννηματά.
«Η καθυστέρηση κοστίζει η ρήξη δεν είναι λύση είναι καταστροφή για όλους, οδηγεί την χώρα στην απομόνωση και τη φτωχοποίηση» επεσήμανε ενώ υπογράμμισε ότι «Θέλουμε συμφωνία που θα στηρίζεται σε μεταρρυθμίσεις και όχι σε μέτρα σε βάρος των χαμηλών στρωμάτων».
Πηγή: Το Βήμα



