Συγκεκριμένα, ο κ. Φωτήλας σχολιάζει την απόφαση που απευθύνεται στο προσωπικό της 6ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, με θέμα την κοινοποίηση υπηρεσιακών θεμάτων σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από υπαλλήλους του.
Όπως υποστηρίζει ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, «με ανακοίνωση από τον Προϊστάμενο Διευθυντή του ΕΚΑΒ Καβάλας - κατ’ εντολή Πολάκη όπως αναφέρει - απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε αναφορά σε υπηρεσιακά θέματα ή προβλήματα. Όσοι δε αποφασίσουν μελλοντικά να εκφράσουν την άποψή τους για το εργασιακό τους περιβάλλον, θα τιμωρούνται πειθαρχικά».
Ο κ. Φωτήλας υποστήριζει ότι ενώ ως Αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούσε έντονα απέναντι σε οποιονδήποτε πειθαρχικό έλεγχο, ως Κυβέρνηση επιχειρεί να φιμώσει τους διασώστες και τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ, οι οποίοι αναδεικνύουν τα προβλήματα που προκάλεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
«Άραγε, το επόμενο βήμα θα είναι ο οριστικός αποκλεισμός των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης;», διερωτάται ο βουλευτής Αχαΐας.
Πηγή: Το Βήμα



