«Ενόψει μάλιστα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το φαινόμενο αυτό θα ενταθεί» σημείωσε ο κ. Δραγασάκης, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση όμως είναι ενιαία και έχει κοινή στρατηγική για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων της χώρας».
Σημείωσε πως «ιδιαίτερα δε σε ό,τι αφορά το χρέος, ουδεμία διαφορά υπάρχει ανάμεσα στον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Οικονομικών».
«Η κυβέρνηση ενιαία και συλλογικά διεκδικεί να πετύχει στον παρόντα χρόνο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη μείωση του χρέους στη βάση της απόφασης του Eurogroup. Και ταυτόχρονα παραμένει σταθερή στη θέση ότι για τη ριζική επίλυση του ζητήματος σε κλίμακα Ευρώπης, είναι αναγκαία μια πανευρωπαϊκή λύση, την οποία και δεν θα σταματήσει να επιδιώκει» είπε ο Γιάννης Δραγασάκης στην Κεντρική Επιτροπή.
Πηγή: Το Βήμα



