Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024, 12:38:19 μμ
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 16:45

H Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης στηρίζει τους πληγέντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, πιστή στην αρχή “κανένας μόνος”, κινητοποιήθηκε άμεσα και στέκεται δίπλα στους πληγέντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συγκεντρώνοντας και αποστέλλοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης,  ο οποίος ανέλαβε την αποστολή των προϊόντων που συγκέντρωσε η Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος, εμφιαλωμένα νερά, κουβέρτες, ρούχα και τρόφιμα μακράς διάρκειας παραδόθηκαν στο σημείο συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης στη Λάρισα και από εκεί διανεμήθηκαν στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάστηκαν από την πρωτοφανή σε ένταση κακοκαιρία.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, τονίζει τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή όλα τα μέλη και τα στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης ενεργοποιηθήκαμε, αναζητώντας τρόπους να σταθούμε με πράξεις δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν σκληρά από τις καταστροφικές συνέπειες της πρωτοφανούς καταιγίδας Daniel που έπληξε την περιοχή τους. Με τη συγκέντρωση και αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, στέλνουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης. Δεν αφήνουμε μόνο κανέναν συμπολίτη και προσπαθούμε, με τις δυνάμεις που διαθέτουμε, να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, για την ευγενική χειρονομία να μας διευκολύνει ως προς την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λάρισα. Η βοήθεια του ήταν καταλυτική. Παράλληλα, ήταν μια κίνηση που απέδειξε γιαπολλοστή φορά πως όλοι μαζί μπορούμε να ξεπερνούμε τις δυσκολίες. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Το πράξαμε με επιτυχία στο παρελθόν, θα το κάνουμε και τώρα».

Δείτε επίσης: Ακρίτα για στήριξη στον Κασσελάκη: «Μεσολάβησαν δύο μήνες που είδα και άκουσα πολλά»

Πηγή: Politic.gr