Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 2:56:19 πμ
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 20:47

Κ. Χατζηδάκης από Θεσσαλονίκη: «Η ΝΔ απαντά στα συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ με κοινωνική πολιτική στην πράξη»

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης παραβρέθηκε σε κομματική εκδήλωση στο δημαρχείο Πανοράματος ως κεντρικός ομιλητής με θέμα: «Πολιτικές Κοινωνικής Πρόνοιας της κυβέρνησης».

Ρεπορτάζ: Χρίστος Φιλιππούδης


Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών στελέχη, βουλευτές του κόμματος της ΝΔ καθώς και ο δήμαρχος Πανοράματος κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Παράλληλα ο υπουργός εργασίας πριν την κεντρική ομιλία του συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΔΑΚΕ και συζήτησε για εργασιακά ζητήματα.


Κατά την ομιλία του ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας» ενώ συμπλήρωσε ότι «σ’ αυτό τον λαϊκισμό η ΝΔ απαντά με κοινωνική πολιτική στην πράξη».

Ο υπουργός εργασίας τόνισε ότι είναι «στοχοποιημένος πολιτικά από την αριστερά γιατί τους ενοχλεί” όπως είπε ότι έχει “ξεκάθαρες φιλελεύθερες απόψεις”, τις οποίες”υποστηρίζει με ευπρέπεια και θάρρος». Στο τέλος της ομιλίας του εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο μεγάλος νικητής των επόμενων εκλογών.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν το μέλος της πολιτικής επιτροπής ΝΔ Γιάννης Παπαγεωργίου.
Σημειώνεται ότι την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η γραμματεία ατόμων με αναπηρία, η γραμματεία κοινωνικής αλληλεγγύης & ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η γραμματεία οικογενειακής πολιτικής & ισότητας των φύλων, η γραμματεία ποιότητας ζωής & εθελοντισμού ΝΔ και το μητρώο στελεχών του κόμματος.

Δείτε επίσης:Απάντηση Φον ντερ Λάιεν σε Μ. Σπυράκη: Στο τέλος του χρόνου το νέο μοντέλο τιμολόγησης του ηλεκτρισμού

Πηγή: Politic.gr