Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 6:57:13 μμ
Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 07:32

Κακοκαιρία: Πού χρειάζονται αλυσίδες στο εθνικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά μήκος της Εγνατίας οδού ενώ συνεχίζει να ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Γρεβενών – Τρικάλων, από το 5ο χλμ.

έως το 30ο χλμ.

Επίσης, ισχύει η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-29) Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή, από το 17,5ο χλμ. έως το 69,3ο χλμ ενώ χρειάζονται αλυσίδες η αντιολισθητικά ελαστικά στο εθνικό δίκτυο Καστοριάς – Φλώρινας μέσω Αμυνταίου, μέσω Βιτσίου και μέσω Βίγλας.

Τέλος ισχύει η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, από το 25ο χλμ. έως το 50ο χλμ καθώς και στην εθνική οδό Φλώρινας – Κοζάνης από το 22ο χλμ. έως το 32ο χλμ.

 

Δείτε επίσης: Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη

  • Συνεργασία του Ομίλου ΙΑΣΩ με την WWF Ελλάς
  • Ν. Καραγιαννακίδης: Να κλείσουμε την πόρτα στην οπαδική βία με πράξεις, όχι λόγια
  • Θρήνος για την οικογένεια που «έχασε» τρία κοριτσάκια μέσα σε τρία χρόνια – «Δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε το κακό», συγκλονίζει ο παππούς
  • ΔΕΔΔΗΕ: Οι πληγέντες θα απαλλαγούν από τα τέλη χρήσης δικτύου
  • Ουκρανικό drone εξαπέλυσε επίθεση στο Ντόνετσκ – Ένας Ρώσος στρατιώτης νεκρός

Πηγή: Politic.gr