Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021, 12:03:00 μμ
etpa
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 17:22

Καραγιάννης: «Ξεμπλοκάρουμε “στοιχειωμένα” έργα στη Θεσσαλονίκη»

Συντάκτης:

Για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Θεσσαλονίκη μίλησε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης .

Όπως τόνισε η Θεσσαλονίκη έχει πολλά έργα που παραμένουν «στοιχειωμένα» κρατώντας την πόλη πίσω κάτι διόλου τιμητικό για την συμπρωτεύουσα.

 

«Τώρα, πλέον, γίνεται σε όλα τα επίπεδα μια πολύ συστηματική δουλειά και από το υπουργείο Υποδομών και απ’ όλη την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τη Θεσσαλονίκη να έχει μπει σε ένα άλλο επίπεδο, αφού όλα τα έργα προχωράνε με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό».

«Με αποφασιστικότητα και  συστηματική δουλειά, λύνουμε όλα τα ζητήματα»

 Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας Υποδομών τόνισε, ότι  μπορεί τα έργα να έχουν μία πολυπλοκότητα, αλλά με  αποφασιστικότητα και συστηματική δουλειά λύνονται όλα τα ζητήματα. «Όταν γίνεται κάπου συστηματική δουλειά παίρνεις τα δεδομένα όλα, κάθεσαι και το δουλεύεις και λες ότι: εγώ σε 20 μήνες θα έχω ένα αποτέλεσμα. Έτσι νομίζω ότι λύνονται όλα τα προβλήματα, είτε σε 10 μήνες, είτε σε 1 μήνα, είτε σε 10 ημέρες».

Όταν η συζήτηση πήγε στα έργα του μετρό ο κ. Καραγιάννης επανέλαβε ότι το χρονοδιάγραμμα δεν αλλάζει παρά το γεγονός ότι έχει χαθεί χρόνος λόγω… ΣτΕ.

«Έχουμε πει εξ αρχής ότι το Μετρό θα είναι έτοιμο το 2023. Και έχουμε πει ότι θα έχουμε και Μετρό και αρχαία.  Μάλιστα, ο σταθμός Βενιζέλου θα είναι ένα ζωντανό μουσείο.  Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Θεσσαλονικείς» κατέληξε ο κ. Καραγιάννης.

«Εμείς ό,τι έχουμε πει για τη Θεσσαλονίκη ισχύει στο ακέραιο, γιατί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο Κώστας Καραμανλής, από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσε ότι “ της Θεσσαλονίκης της χρωστάμε”. Και όντως της χρωστάει η κυβέρνηση της Θεσσαλονίκης!». 

Δείτε επίσης: Η Θεσσαλονίκη πρωταθλήτρια στους εμβολιασμούς

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
facebookShare on Facebook
TwitterTweet
FollowFollow us
customShare
customShare
customShare
customShare
customShare

Πηγή: Politic.gr