Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, 3:52:54 μμ
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 14:25

Κασσελάκης από Θεσσαλονίκη: «Ζητώ συγγνώμη που είναι αυτή η κατάσταση στο ΕΚΑΒ και πρέπει να την αλλάξουμε» (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Το Συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ στην Πυλαία επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης φτάνοντας στο Συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο των εργαζομένων αλλά και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας εργαζομένων ΕΚΑΒ, στους οποίους και ζήτησε συγγνώμη για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΚΑΒ, τονίζοντας ότι θα το αλλάξει.

«Είναι αδιανόητο είναι απάνθρωπο, είναι ανήθικο έχουμε ηθική ευθύνη ως κοινωνία να σας ανταμείψουμε για αυτό που παρέχετε, το οποίο είναι η ζωή. Ζωή στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας», σημείωσε και πρόσθεσε: «Ζητώ συγγνώμη που είναι αυτή η κατάσταση στο ΕΚΑΒ και πρέπει να την αλλάξουμε».

Ο κ. Κασσελάκης μετέπειτα ξεναγήθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την διασώστρια, Χριστίνα Γωγούλη και τον Συντονιστή Δημήτρη Άλλιο. Οι διασώστες και ο συντονιστής εξήγησαν στον κ. Κασσελάκη όσα γίνονται κατά την διάρκεια ενός περιστατικού ενώ του τόνισαν ότι σαν πλήρωμα είναι ο γιατρός, οι διασώστες και ο οδηγός.

Το παρών έδωσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, η Ράνια Θρασκιά βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ο Πέτρος Παππάς Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από το Κιλκίς, ο Σωκράτης Φάμελλος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Ζαχαριάδης, η υπεύθυνη Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου και άλλοι.

Μετά το τέλος της ξενάγησης ο κ. Κασσελακης θα έχει μια σύντομη ομιλία στο φουαγιέ του Συντονιστικού, προς τους εργαζόμενους του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Δείτε επίσης:ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε στέλεχος που θα υποδεχόταν τον Στέφανο Κασσελάκη αύριο στην Ημαθία

Ακολουθήστε μας και στο Google News

Πηγή: Politic.gr