Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 2:41:55 μμ
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 22:50

Kείμενο Μαζιώτη: «Ο Νίκος Ρωμανός είναι ένας από εμάς»

Με άλλο ένα κείμενο αυτή τη φορά αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό τον οποίο χαρακτηρίζει ότι «είναι ένας από εμάς» κάνει την επανεμφάνιση του ο Νίκος Μαζιώτης από τις φυλακές Διαβατών.


Το κείμενο αλληλεγγύης το οποίοι υπογράφει ως «Νίκος Μαζιώτης, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα» αναφέρεται στην απεργία πείνας που κάνει ο «αναρχικός Νίκος Ρωμανός» όπως τον χαρακτηρίζει και για μία ακόμα φορά στρέφεται εναντίον των φυλακών τύπου Γ΄ «με τις ειδικές συνθήκες κράτησης που προορίζονται πρωτίστως για τους πολιτικούς κρατούμενους και φυλακισμένους αγωνιστές».

Στην αρχή του κειμένου που αναρτήθηκε στο Indymedia αναφέρεται με σκληρή γλώσσα στους καταδικασθέντες Κορκονέα και Σαραλιώτη για την δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο Νίκος Ρωμανός, τονίζει, «είναι από αυτούς όπως και εμείς που εξεγερθήκαμε ενάντια στην εξουσία, ενάντια στο νόμο και στη τάξη που θέλει τους ανθρώπους ραγιάδες, υπηκόους και υποταγμένους, είναι από αυτούς που γνωρίσαν τι σημαίνει “νόμος και τάξη” με τη δολοφονία του φίλου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τα σκυλιά του κράτους Κορκωνέα και Σαραλιώτη».

Πηγή: Το Βήμα