Η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, αγνοούταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως.
Εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Λευκίμμης.
Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.
Η δήλωση της εξαφάνισης της 34χρονης γυναίκας έγινε το πρωί της Παρασκευής όταν ο 32χρονος σύντροφός της, από την Αλβανία, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως πριν από ένα 24ωρο ξύπνησε το πρωί και δεν την βρήκε στο σπίτι τους. Ο άνδρας είπε επίσης πως το προηγούμενο βράδυ είχαν συναντήσει τον 47χρονο, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμμη, με περιοριστικούς όρους.
Η ιατροδικαστική εξέταση έγινε από τον Ιατροδικαστή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Τσιλικίδη με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί ίχνη βιασμού ενώ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει η 34χρονη
Πηγή:Corfutvnews



