«Σε ένα περιβάλλον τοξικό που διαμόρφωσαν οι πολλαπλές κρίσεις, οικονομική, υγειονομική, κοινωνική, η τοπική υτοδιοίκηση αναζητά τους βέλτιστους τρόπους να διαχειριστεί τον αντίκτυπο αυτών των κρίσεων στη ζωή των συνανθρώπων μας και να κάνει τις υπερβάσεις με το βλέμμα στο μέλλον», τονίζει ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης και προσθέτει: «Δώσαμε μυαλό και καρδιά για να επεκτείνουμε τους ορίζοντες της πόλης μας, με την αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου και τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά, που θα συνδέσει το παρελθόν της δυτικής Θεσσαλονίκης με το μέλλον».
Αναφερόμενος στην πορεία των εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο ξεκίνησε τις τελευταίες εβδομάδες του Νοεμβρίου 2021, ο κ. Δεμουρτζίδης σημειώνει ότι κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο οι εργασίες που έχουν δρομολογηθεί αφορούν στην ανανέωση, διαμόρφωση και προστασία της υφιστάμενης βλάστησης, παράλληλα με τη δημιουργία των δικτύων υποδομής που είναι αναγκαίες για τις προβλεπόμενες χρήσεις γης.
«Προετοιμαζόμαστε για την εγκατάσταση των νέων φυτεύσεων, εμπλουτίζουμε το φυσικό στοιχείο στον τόπο μας, διαχειριζόμαστε υπεύθυνα μια μοναδική ευκαιρία αξιοποίησης ενός μεγάλου δημόσιου χώρου, μεταμορφώνουμε ένα εγκαταλελειμμένο πρώην στρατόπεδο, σε ένα τοπόσημο της Θεσσαλονίκης», υπογραμμίζει ο ίδιος χαρακτηριστικά.
Δείτε επίσης: Μητσοτάκης από το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά: «Περνάμε από τις εξαγγελίες σε έργα»
- Ασταμάτητη η Βέροια και στην έδρα του Αλμωπού
- Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι με τη δύναμη που έχω για να συνεχίσω»
- Νίκησε ο Παναθηναϊκός Β΄ με γκολ του Αθανασακόπουλου
- Μία από τα ίδια στο στο «Ολντ Τράφορντ» – «Διαζύγιο» με τη νίκη η Γιουνάιτεντ
- ΑΕΚ: Κατέφτασε στην Αθήνα ο Κιθ Λάνγκφορντ



