Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 1:20:12 μμ
Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 18:37

Ν. Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: «Μετά από δώδεκα χρόνια περιπέτειας το ΠΑΣΟΚ θα είναι η δεύτερη δύναμη στον τόπο στις ευρωεκλογές»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Νομαρχιακών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης – «Μετά από δώδεκα χρόνια περιπέτειας το ΠΑΣΟΚ θα είναι η δεύτερη δύναμη στον τόπο στις ευρωεκλογές και στις επόμενες εθνικές εκλογές θα κοιτάξουμε την Νέα Δημοκρατία στα μάτια» τόνισε ο Ν.

Ανδρουλάκης.

Ρεπορτάζ: Κερασία Κοφινά

«Μετά από δώδεκα χρόνια περιπέτειας το ΠΑΣΟΚ θα είναι η δεύτερη δύναμη στον τόπο στις ευρωεκλογές και στις επόμενες εθνικές εκλογές θα κοιτάξουμε την Νέα Δημοκρατία στα μάτια» είπε o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Νομαρχιακών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των αγροτών όπως και στην στεγαστική κρίση επαναλαμβάνοντας την πρόταση του για κατάργηση της golden visa και περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης. «Θέλουμε τον πολίτη να αισθάνεται ασφάλεια» επισήμανε.

Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για την τραγωδία των Τεμπών λέγοντας ότι «Αν νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα κουκουλώσει τις ευθύνες των γαλάζιων στελεχών είναι γελασμένοι στη ΝΔ» και είπε πως η απόδοση δικαιοσύνης είναι για το ΠΑΣΟΚ θέμα ηθικό, τιμής και σεβασμού της μνήμης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου, ο εκπρόσωπος τύπου Θανάσης Γλαβίνας, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη Δημήτρης Σαρρηγιάννης, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου Κώστας Χρυσόγονος, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου Αντώνης Σαουλίδης, η πρώην ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, η βουλευτής Χριστίνα Σταρακά, οι αντιδήμαρχοι Θεσσαλονίκης Θεοδώρα Λειψιστίνου, Γιώργος Αρβανίτης και Δήμητρα Αγκαθίδου, οι δύο γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης και Κωνσταντίνος Κοκκολάκης.

Δείτε εικόνες:

Δείτε επίσης: Κ. Γκιουλέκας στην POLITIC: Oι κρίσιμες πολιτικές μάχες

Πηγή: Politic.gr