Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 1:18:28 πμ
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 09:20

Νίκος Καραγιαννακίδης: Εξοργιστική απόπειρα λογοκρισίας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού από τον ΣΥΡΙΖΑ

Συντάκτης:

Σχολιάζοντας την πρωτοφανή κίνηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να ζητήσουν από την Κυβέρνηση να παρέμβει ώστε να μην πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Αυτό το κόμμα που δήθεν ¨προασπίζει το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών στην ελευθερία της έκφρασης στον δημόσιο λόγο¨, αυτό το κόμμα που, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του, είναι ¨μεγάλο, μαζικό, λαϊκό, βαθιά δημοκρατικά, ώριμο κόμμα εξουσίας, αριστερό στην ψυχή και τις ιδέες του¨, απαίτησε από την Κυβέρνηση να σταματήσει τη διοργάνωση μιας ενημερωτικής ημερίδας στη Θεσσαλονίκη από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών.

Η βαθιά τους υποκρισία ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας, όταν αυτοί οι …βαθιά Δημοκράτες, αντί να απολογούνται στον ελληνικό λαό για αυτή την κάκιστη Συμφωνία, ζήτησαν γραπτώς από την Κυβέρνηση να ¨μαζέψει¨ την Ένωση Αποστράτων, γιατί δεν έχει, όπως υποστηρίζουν, συνταγματικό δικαίωμα να αμφισβητήσει τη Συμφωνία με την οποία αλυσόδεσαν τη χώρα μας Τσίπρας και Κοτζιάς πριν τέσσερα χρόνια.

Αυτές οι δημοκρατικές αλά καρτ ¨ευαισθησίες¨ είναι φαίνεται χαρακτηριστικό και της ¨δεύτερης φοράς Αριστερά¨ που ονειρεύονται οι θιασώτες του μηδενισμού, αυτοί που ικανοποίησαν το 2018 τα ιδεολογικά τους νάματα στις ακριτικές Πρέσπες, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας.

Τους πείραξε μάλιστα, το ότι η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για το κοινό. Λογικό. Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέχουν το διάλογο, δεν τους αρέσει η αντίθετη άποψη, γι’ αυτό και επιχείρησαν με τον πλέον αισχρό τρόπο να τη φιμώσουν. Οι ίδιοι τους όχι μόνο δεν ενοχλούνται αλλά αντίθετα υποστηρίζουν με θέρμη πρωτοβουλίες όπως αυτή Πανεπιστημιακών και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που σε εκδήλωση τους στη Θεσσαλονίκη καταδίκασαν την ¨καταστολή και τον αυταρχισμό¨ στο Πανεπιστήμιο, δεν θέλουν την Πανεπιστημιακή Αστυνομία στα πόδια τους, σιωπούν μπροστά στην τρομοκρατία της κουκούλας, αποφεύγουν επιμελώς να απαντήσουν αν συντάσσονται με τις βαριοπούλες ή με τις βιβλιοθήκες.

Αυτοί ήταν, αυτοί είναι και αυτοί θα παραμείνουν. Θα έχουν πολλά χρόνια ακόμη στην αντιπολίτευση για να κατανοήσουν πως η Ελλάδα αλλάζει, πως η Ιστορία τους έχει ήδη ξεπεράσει…»

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη (Ε.Α.Α.Σ) – Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Στην διαπραγμάτευση με τα Σκόπια εκχωρήθηκαν τα αδιαπραγμάτευτα» (vid)

Πηγή: Politic.gr