Σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους δεν δίσταζε να πει ότι το κείμενο αυτό είναι αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης ερασιτεχνών, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είναι αντίθετος και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την ψηφίσει.
Θέση, άλλωστε, που έχουν εξ αρχής διατυπώσει οι ΑΝΕΛ, δηλώνοντας ότι συμφωνία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία, δεν θα την ψηφίσουν. Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν αυτό σημαίνει ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, είπε ότι ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος κατέστησε σαφές ότι όποιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στηρίξει συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, θα διαγραφεί.
«Κι εγώ δεν θέλω να διαγραφώ», είπε με νόημα. Στην επισήμανση ότι η πρόταση δυσπιστίας αφορά ακριβώς την συμφωνία για την πΓΔΜ και ερωτηθείς τι θα κάνει, επέμεινε λέγοντας ότι «εγώ δεν θέλω να διαγραφώ από το κόμμα μου».
Πηγή: Το Βήμα



