Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 2:38:36 πμ
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 09:50

Ο Στέλιος Αγγελούδης στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης: «Από τη διαπίστωση των προβλημάτων της αγοράς να πάμε στη λύση τους»

«Με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης μας ενώνει η κοινή αντίληψη για την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων που οδηγούν την αγορά της πόλης σε οικονομική ασφυξία.

Από το κυκλοφοριακό και την έλλειψη χώρων στάθμευσης μέχρι το μείζον ζήτημα της καθαριότητας.

Ο Παντελής Φιλιππίδης έχει άριστη γνώση, έχει και άποψη, την οποία δεν έχει διστάσει ποτέ να την καταθέσει δημόσια. Ξεκαθάρισα πως στο μέτρο που η επίλυση τους αφορά στη δημοτική αρχή, θα είμαστε παρόντες με πράξεις, από την πρώτη ημέρα. Λειτουργούμε προς όφελος των πολλών, θέλουμε μια ¨ζωντανή¨ αγορά, δεν θα παραμείνουμε απαθείς παρατηρητές, να βλέπουμε τα καταστήματα να αδειάζουν. Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα είναι η ψυχή της πόλης, ο δήμος δεν μπορεί να είναι ¨απών¨ όταν οι έμποροι δίνουν καθημερινά μάχη επιβίωσης», σχολίασε ο υποψήφιος
δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελή Φιλιππίδη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» άκουσε τα αιτήματα του εμπορικού κλάδου της πόλης, σημείωσε την πρόταση του ΕΣΘ για τη δημιουργία μεγάλων parking στις παρυφές της πόλης για τη –μερική- αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που έχουν προκληθεί στα καταστήματα από τη δραματική μείωση του τζίρου τους τα
τελευταία χρόνια, εξαιτίας της πολυετούς οικονομικής κρίσης και των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων του αγοραστικού κοινού.

Δείτε επίσης: Στέλιος Αγγελούδης: Μια μεγάλη Ομάδα μπορεί και θα αλλάξει τη Θεσσαλονίκη

Πηγή: Politic.gr