Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, 4:41:07 μμ
Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 15:12

Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη: Αυτά συμβαίνουν κύριε Ζέρβα όταν ούτε εσείς ο ίδιος πιστεύετε στο έργο σας

Με αφορμή τη διανομή φαγητού εντός των εκλογικών τμημάτων σε σακούλες με το σήμα του συνδυασμού της παράταξης του Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο υπ. δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης κατέθεσε αναφορά στον Έφορο δικαστικών αντιπροσώπων της Π.

Ε. Θεσσαλονίκης. Σε σχετική ανακοίνωση της «Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη» επισημαίνονται τα εξής:

«Ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιστρατεύει παλαιοκομματικές πρακτικές νομίζοντας πως μπορεί να επηρεάσει την κρίση των εφορευτικών επιτροπών και του συνόλου του εκλογικού σώματος. Οι προσπάθειες αυτές συνιστούν κατάφορη παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας και τις καταγγέλλουμε ως απαράδεκτες.

Θυμίζουμε πως η διανομή φαγητού προς τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές, είναι ευθύνη του Δήμου, την οποία μάλιστα ουδέποτε κατά τις τελευταίες αναμετρήσεις εκπλήρωσε, αφήνοντας τους ανθρώπους υπό την ευθύνη και τον κόπο των οποίων διεξάγεται η κορυφαία δημοκρατική διαδικασία στην τύχη τους.

Σε αυτή την αναμέτρηση όμως, η ίδια διοίκηση μερίμνησε να διανείμει φαγητό με το σήμα του συνδυασμού της. Αυτά συμβαίνουν κύριε Ζέρβα όταν ούτε εσείς ο ίδιος πιστεύετε στο έργο
σας».

Προς τον κ. Έφορο Δικαστικών Αντιπροσώπων της εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης

Το κείμενο της αναφοράς που κατετέθη έχει ως εξής:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Του ΜΗΤΤΑ ΜΙΧΑΗΛ πληρεξουσίου του συνδυασμού «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη»

Σας αναφέρω ότι διακινείται προεκλογικό υλικό εντός εκλογικών τμημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον συνδυασμό «Ναι στη Θεσσαλονίκη». Το υλικό αυτό έχει τη μορφή φαγητού (κρύα σάντουιτς και νερό) που βρίσκεται σε σακούλες με ενσωματωμένο το σήμα του εν λόγω συνδυασμού, κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων του ΠΔ 26/2012.

Η πρακτική αυτή διαπιστώθηκε ενδεικτικά ήδη στα ΕΤ 454, 457, 458, 461, 509 – 516.

Παρακαλούμε για τις νόμιμες ενέργειες σας.

Δείτε επίσης: Κωνσταντοπούλου από Λάρισα: «Μακριά από τα κομματικά ψηφοδέλτια των κυβερνητικών κομμάτων»

Ακολουθήστε μας και στο Google News

Πηγή: Politic.gr