Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 1:14:55 πμ
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 05:14

Οργή αστυνομικών για τα οπαδικά επεισόδια: «Τα λέγαμε τα λέμε αλλά πέρα βρέχει»

Τα δύο συνεχόμενα οπαδικά επεισόδια έχουν φέρει την οργή των αστυνομικών με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρή Τσαϊρίδη, με ανάρτηση του, να τονίζει ότι παρά τις προειδοποιήσεις των αστυνομικών, πέρα βρέχει.

«Βαρεθήκαμε να δικαιωνόμαστε … Μια στρατιά αστυνομικών έξω από τις θύρες και σε κεντρικό σημείο της πόλης οπαδικό… Τα λέγαμε τα λέμε αλλά πέρα βρέχει .Δεν χρειάζεται να είσαι παντογνώστης για να αντιληφθείς το σωστό και το λάθος. Απλά χρειάζεται να μην είσαι ευθυνόφοβος και να θες το κοινό καλό».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Όταν ο πρωθυπουργός στις 16 Αυγούστου μιλούσε για επιστροφή της ΕΛ.ΑΣ. έξω από τις θύρες κάποιοι όφειλαν να τον προστατεύσουν. Αντ’ αυτού διέταζαν κατά εκατοντάδες αστυνομικούς να κάνουν τους security των ΠΑΕ.

Τα γεγονότα πριν λίγες βδομάδες σε ντέρμπι στην πόλη μας, της προηγουμενης βδομάδας αλλά και τα σημερινά εκθέτουν τους πάντες. Και τώρα για ακόμη μια φορά θα τρέξουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα», καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ.

Δείτε επίσης: Οπαδικά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Ξεπέρασαν τους 10 οι συλληφθέντες – Με τσεκούρια και τέιζερ χτυπούσαν τον 35χρονο

Ακολουθήστε μας και στο Google News

Πηγή: Politic.gr